Termékek Menü

Másfél hónapos algafogyasztás után 4 féle gyógyszert elhagytunk

Másfél hónapos algafogyasztás után 4 féle gyógyszert elhagytunk

„A mentőorvos félóra elteltével is 260/110 Hgmm-t regisztrált, ekkora trauma eszméletvesztéssel járt”

 

Édesanyámnak 2008. december 9-én hajnalban kiugróan magas vérnyomása lett. Ez rendszeres vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (3, azaz HÁROM) mellett történt.

Egészségügyi dolgozó révén próbálkoztam a vérnyomás mérésével, de ez lehetetlennek bizonyult, ugyanis a mérő nem volt annyira kalibrálva, mint amennyi a vérnyomás volt.

Természetesen ekkora trauma eszméletvesztéssel járt. Próbálkoztam a Nitormint Retard nyelv alá fújásával, de –az  előbb említett eszmélet vesztés miatt – lehetetlen volt, csak a kifeszített szájába tudtam fújni.

A mentőorvos félóra elteltével is 260/110 Hgmm-t regisztrált. Akkor megfogadtam, ha édesanyám hazajön, és nem veszi el tőlem a jóisten, akkor keresek egy olyan terméket, ami természetes anyagból készült, ezzel kiküszöbölve a gyógyszer káros mellékhatásait (érthető, hogy hitemet vesztettem a gyógyszerekben).

Meghagyta, hazajöhetett, 7 gyógyszer szedése mellett. A gyógyszereket becsületesen felírattam a háziorvossal és becsületesen szedettem Édesanyámmal.

Ekkor ismertem meg a Wellstart. A Green Gold poralgákat ( Gree Gold Imune elődje) előírásszerűen elkezdte fogyasztani. Három hét elteltével soknak bizonyult a 7 féle gyógyszer, és hatásmechanizmusukat elolvasva elhagytuk/elhagyhattunk kettőt.

Ismét eltelt egy hét, és újra el lehetett – SŐT el kellett! – kettőt hagyni. Most másfél hónapos algafogyasztás után elmondhatom, hogy Édesanyám teljesen visszanyerte régi énjét, ha lehet, még erősebb a szervezete, nagyobb az életkedve, hiszen elmondása szerint sokkal jobban alszik, pihentebben ébred, a vérnyomás rendezéséről nem is beszélve.

Kiküszöbölhettünk eddig négy féle gyógyszert, amely tendencia remélem, csak folytatódni fog.

Mellékesen jegyezném csak meg, hogy volt Édesanyámnak – igaz, hogy időskori – vércukor-emelkedése is, és már csak hab a tortán, hogy teljesen normalizálódott ez a problémája is.

Nálunk az alga már bizonyított!

Köszönet a Wellstarnak, köszönet az alga feltalálójának!

 

Tiba Jánosné, Taktaszada

 

 

További  alga tapasztalatok

 

 

blog comments powered by Disqus