Termékek Menü

Köszvénynél is nagyon hasznos, rapid módon tudja csökkenteni a húgysavszintet

Köszvénynél is nagyon hasznos, rapid módon tudja csökkenteni a húgysavszintet

"Nagyon jó eredményeket értünk el, friss sebek kezelésénél harmadára csökkent a gyógyulási idő,"

 

2007 óta fogyasztom a Wellstar termékeket, saját tapasztalatom alapján egyértelmű számomra az Imune algák rendkívül élettani hatása.

Az első legszembetűnőbb az volt, hogy feltöltött energiával, szellemi és fizikai teljesítőképességemet, jelentősen javította.

Jelentős a méregtelenítési funkciója, az ízületi gyulladásokat, oslercsomókat csökkentette, pikkelysömör, asztma, nehezített légzés esetén segített a praxisomban. A gyulladásokat és pikkelysömörös testfelületeket csökkenti.

Idős hölgybetegemnél 3-4 hónap alatt az osteodenzitás értékek normalizálódnak a hévízi méréseink szerint. A laboreredmények szerint javulnak a májfunkciók. Fél és háromnegyed év fogyasztás alatt cukorbetegeim tabletta- és szigorú diétaigénye csökkent.

A bélrendszerre rendkívül jó hatással van, letisztítja a bélbolyhokat hatalmas rosttartalma miatt.

Friss sebbe beleszórva csökkenti a vérzést.

Nagyon jó eredményeket értünk el, friss sebek kezelésénél harmadára csökkent a gyógyulási idő, lábszárfekély és felfekvés esetén is sokat segített az algapor (kapszulát szét szedve) . Sokkal jobb eredményeket értünk el, mint az eddigi használatos hagyományos eljárásokkal.

Svédországban élő fogyasztóm arról számolt be, hogy idült fogínygyulladást visszafordíthatja, kislánya fogzásakor a mézbe kevert alga az ínyfeszülést, fájdalmat jelentősen csökkentette.

Köszvénynél is nagyon hasznos, rapid módon tudja csökkenteni a húgysavszintet, a porcfelépítést segíti.

Dr György Endre

Közel 40 éve Várvölgy háziorvosa

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk