Termékek Menü

Ízületi gyulladás vélemények

Csuka György
2017. 05. 22. 12:00:00
Ízületi gyulladás vélemények

Ízületi gyulladás betegek monják el véleményüket

 

 

 

 

Ezen a héten azok a betegek mondták el a véleményüket, akik ízületi problémákban szenvedtek. De látni fogjátok, mivel komplex algával állunk szembe, így komplex hatást is fejt ki, nem csak egy célzott betegségben segít. 

 

Sándor
    - Személyes tapasztalatom, hogy három hét Imune alga szedés után elmúlt a térdkalácsom alól jelentkező lépcsőzés közbeni fájdalom.

Szabóné Mariann és Miklós
   
    - Pajzsmirigy alulműködés mellett régen 4-5 naponként volt gyenge széklet, ma akár naponta többször is + nem jönnek vissza a leadott kilóknapi 3 alga reggel!
    - Mindkettőnk tapasztalata, hogy a térdeknél először felerősödnek a fájdalmak (nekem először a bal, majd a jobb térd én balkezes nő vagyok), majd szépen elmúlnak. Most heti rendszerességgel Meridián torna a csoportunkban. Mindehhez 2 tanfolyamot is elvégeztünk és nagyon sokat köszönhetünk Neked, Karesz és Rékának is!!!
    - A 81 éves anyukám húsvétkor mondta, hogy a nagy előkészületekben neki nagyon sokat segített az alga, akár napi 6 kapszula is! Egész nap tudott dolgozni! Nagyon örülünk neki!

Pástiné Gyöngyi
    - Alga+tanfolyam ízületeim javulnak, zsírcsomó fejen kifakadt, glutén diéta a múlté, változókor nem okoz semmi problémát, nassolásigénymegszűnt, vashiány megoldódott, jól vagyok
    - Egy ismerős család szedi az algát, apukának jó lett a vérnyomása, leánynak megszűnt a nassolási kényszere, nagymamának 86 éves enyhült a lábfájása

Sallósné Emese
    - 1940-ben születtem, /77 év/ évtizedekig fájt a térdem, 2 év óta szedem az Imune algát 2x3 naponta, most már leszaladok a lépcsőn, napi 6 óra alvás elég, eddig kellett a 8 óra, energikusan telnek a napjaim,

Erdős Zoltán
    - Több problémám is volt, mint például: ízületi bántalmak, reflux, szívritmus zavar. Több mint kettő éve szedem az algát és a ezen tünetek mind megszűntek.
    - Ami még lényeg volt, egy olyan jelenség, hogy bármit ettem mindig úgy éreztem, még valami hiányzik. Ez nem éhségérzet volt, hanem valami hiányérzet, az alga szedése ezt is megszüntette. És a felszedett felesleges kilókat lassan kezdem leadni.

Fügi Bea:
    - Tanfolyam + Imune alga: kézujjaim elkezdtek kiegyenesedni (RA), kevesebb alvásra van szükségem, sokkal jobb kedvű vagyok, kalcium szintem helyreállt, ételintoleranciáim szűnőben vannak.

Takácsné Marika
    - Egy hónapja szedem az algát és láthatóan javul a lábam.Ácsné Dadus
    - egy éve voltam önnél, azóta szedem algát. Nagyon jól érzem magam, köszönöm, térdem meggyógyult.Bíró Tibor
    - legújabb hatás /másfél év Imune alga fogyasztás/, húsz éve gerincsérv már akkor rendeződött műtét nélkül. De időnként mindig elő jön a probléma, régebben a fájdalom 8-10 napig is eltartott az utóbbi időben két-három nap és a fájdalom is enyhébb, mind ez gyógyszerek nélkül!

Anikó
    - 8 hónapos algaszedés után az 52 éves óvónőnek az arcáról és nyakáról a májfoltok eltűntek, a lábai nem fájnak úgy. Azelőtt, ha leguggolt nem bírt felállni, most viszont könnyebb a felállás.

Melinda
    - Kiderült, hogy csípőízületi csonthártya-gyulladás/ízületi-gyulladás ill. kisebb kopás is van a csonton. Szedtem első körben izomlazítót, fájdalomcsillapítót, ízületre kapható dolgot, de semmit sem ér egyik sem. Volt itthon még Imune alga kapszulám. Most azt szedem 1 hete. Azt tapasztaltam, hogy a 4. nap után iszonyat fájdalmas volt a csípőmnek, meg a térdhajlat mögött, és bokánál minden, de a mai nap már sokkal jobb volt. Le tudtam menni kapaszkodás nélkül/és fel a lépcsőn, tudok ülni 30 percnél tovább úgy, hogy ne fájjon a csípőm, és ne kelljen felállnom. El tudtam menni 1 órát sétálni ebben a jó időben. 3 napi 1 kapszulát szedtem, most 4 napja 2 szemet .

 

 

 

 

 

 

Imune alga csomagok

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk