Termékek Menü

Cukorbetegség tapsztalatok, vélemények

Csuka György
2017. 08. 03. 12:02:06
Cukorbetegség tapsztalatok, vélemények

Cukorbetegség vélemények betegektől

 

 

Mariann és Miklós

    - 60-as férfi ismerősünk prosztataműtét után kb.1 hónapja szedi az Imune algát, szépen javul és a cukra is rendeződik - mindezt kutató gyógyszerész fiúk engedélyével és tanácsára teszi!!!!!!!!

    - A bölcsiben hólyagos kéz-, láb-, arc- és szájfertőzés van, a barátnőm unokája kezén és szájában EGY hólyag volt és EGY napig volt lázas. A többi gyerek hosszú ideig hiányzott, nem tudtak nyelni, legyengültek, szövődményeik lettek. A kis unoka másfél éve szedi az algát, napi 1 kapszulát kibontva és nagyon hálásak. Az anyuka kérte, hogy feltétlen írjam meg ezt a szuper tapasztalatukat!!!

Frigyesy Zoltán:


Ötödik éve szedem az IMUNE alga kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinregyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 4 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Elmúltak a visszereim és több pozitív hatásról tudok beszámolni.

Várhidi Éva:

 4 év alatt elhagytam a fél marék dilibogyót, amivel mérgeztek, a 26 évig havonta kapott diliinjekciót, + cukor + hipertónia gyógyszereket, és sikerrel elmulasztottam a rengeteg hurutképzésemet az evések után
   

Gulyás Piroska:

 A párom intenzíven 2x3 szem Imune alga, szinte a második naptól eszi, és ma reggel mértük a cukrát, ami már gyerek kortól  van neki, az eredmény 5,6 volt! :)

Postás Evelin:

Édesapám 1 éve szedi napi 3-at, cukorbeteg, nem tartja be a diétát, és mégis vissza vette az orvosa az adagot. - A másik tapasztalat pedig a tanfolyamon átéltek kapcsán van. Megoldottam több mint 10 éves lelki problémám, bemocskoltsági konfliktust és megszűnt a panaszom. Köszönöm!!!! - Valamint még egy visszajelzés, a fájdalom csökkentése már magamon is és páromnál is működött

Csengeri Zsolt :

Tapasztalat : kb. hat hónapja napi 6 Imune alga : a koleszterin 9,5-ről 7,0-re – a triglicerid 3,4-ről 2,1-re – a cukor 7,2-ről 5,3-ra csökkent.

Szabóné Mariann

 Debrecen: - Debreceni képzésen levőknek: férjem 24,6-os vércukor szintje Imune algával + zöldségturmix-szal FÉL adag gyógyszerrel több havi átlaga 5,8-6,1 és sokat tanultunk a képzésen. Nem fél nem szedni "gyógyszert" - A 80 éves anyukám, ha úgy érzi napi 9 algát megeszik és nem volt jellemző és napi 8-10 órát is aktívan dolgozik. - Ínygyulladásom miatt hosszú ideig a fogorvosom nem tudta rendbe hozni a foghatást, a doki is látta, ez tavaly volt, azóta ő is ajánlja! - Csontritkulás méréskor az orvos csodálkozott a legjobban, mondta, hogy 18 évesnek megfelelő, pedig 55 éves vagyok

Börgöndi Antal:

 2,5 éve szedjük az Imune algát, a családban daganat, magas vérnyomás, allergia gyógyult, inzulinos cukros már csak 1 tablettát szed, jobb erőnlét, nyugodt alvás, ízületi gyulladás gyógyulóban.

Petrik Anikó:

 Ildikó anyukája cukros, 2 doboz Imunet beszedett, a 24-es cukra lecsökkent 7 - 8-ra

Piroska:

 A párom lába nagyon csúnyán visszeres volt, műtötték, még csúnyább lett. 3 hete eszi 3x2 Imune algát, szépen húzódik vissza, láthatóan. Az esti cukorgyógyszerét elhagyta, és jól érzi magát, igaz, még fáradékony.

Barnáné Marika:

Én augusztustól szedem az algát és a cukoreredményeim jobbak és ami jól esik, azt megeszem!

Diós Klára:

 Napi 6db alga, sok finom rendezett víz, konfliktusok megoldása, minőségi tápláló élelmiszer, elegendő mozgás: orvos szerint magas cukorszint a múlté. Egészséges, tudatos szép élet :)

Várdai Erzsébet:

Félév után jó a cukorszintem gyógyszer nélkül, vitálisabb vagyok. SM beteg ismerősöm jár, fut, biciklizik, "mellrákos" betegnek csökkent a daganat mérete, nem kell műteni, inzulin rezisztens menyünk gyógyszer nélkül jól van és másokat gyógyít.

Edina:  

A kutyánk nem tudott rálépni a lábára, 2 hónapja kap algát és már ugrándozik és szalad. A húgom vércukorszintje normalizálódott az algától és én is jó vagyok köszönöm.

Petrik Anikó:

A 80 éves néni cukros. kb 2 hónapja algafogyasztó, de közben a dr. levágta a kisujját, mert nem gyógyult a seb, viszont most hegesedik, s begyógyult a seb. A lányának a csontritkulásban lettek jók az eredmények, de a héten újra elvitt 2 dobozzal, mert a pajzsmirigyére operálni akarják, viszont ő tiltakozik ellene.  a 92 éves bácsi fél éve algát fogyaszt, sok javulásban volt része, tiszta vizelet /katéter/, étvágya lett - meghízott, magától járkál, átalussza az éjszakát, addig minden órában felkelt.

Petrik Anikó:  

Ica barátnőm férje tegnap azt mondta, hogy az ALGA igazán nagyon jó, 1 hónapja szedi s a 24 cukra 6-7 lett. Inzulint szúrt napi szinten 4 x, de lecsökkentette, 1x szúrja magát!

Suhaj Tiborné Margó:

3 hónapja szedem az Algát, 10 kilót fogytam, aktívabb lettem, a szemölcseim halványulnak és fogynak, a babahaj elől megjelent. A vércukorszintem csökkent és a koleszterinszintem is. Köszönöm!

Fontos! Az Imune alga nem gyógyszer, "csupán" a táplálkozásunk és ezáltal szervezetünk öngyógyító képességének rendbetételben segít.Megfelelő életmóddal, gondolkodással kiegészítve, a leghatékonyabb eszköz megelőzésre, amely révén akár további 15-20 vitális évvel ajándékozhatjuk meg önmagunkat és szeretteinket - lásd japán modell! A közölt terméktapasztalatokra tehát úgy tekintsünk, hogy azok sokasága és sokfélesége alátámasztja az Imune alga átfogó prevenciós hatását - fizikai szinten! 

Gyógyszeres kezelés alatt állók, a kezelőorvos utasítására csökkenthetők.

blog comments powered by Disqus