Termékek Menü

Imune tapasztalatok, amit bő egy év alatt szereztünk

Imune tapasztalatok, amit bő egy év alatt szereztünk

„74 éves vagyok, három évvel ezelőtt rákos megbetegedést diagnosztizáltak nálam, petefészek – szarkómát, és méhtest rákot ”

 

Szeretném megosztani tapasztalatunkat, bízva abban, hogy számos embernek segítséget tudnak nyújtani, úgy, ahogyan ez velünk is megtörtént.

Összefoglalva leírom az eddigi tapasztalatokat, amit bő egy év alatt szereztünk az Imune-t, használva.

Jó magam 74 éves vagyok, három évvel ezelőtt rákos megbetegedést diagnosztizáltak nálam, nőgyógyászati jellegűt, petefészek – szarkómát, és méhtest rákot.

Sajnos az állapot eléggé előre haladott volt a diagnózis feltárásakor. Sürgős műtétre volt szükség, amit megnehezített a magas vérnyomás és a szívasztma.

A műtét után hat kemoterápiát írtak elő, amit megkezdtem, de súlyos mellékhatások miatt ( magas láz, tüdőgyulladás, fulladás, emelkedett vérnyomás stb..) nem folyhatott a meghatározott ütemben.

Lányom segítségével különböző alternatív gyógymódokhoz fordultunk de továbbra is nagyon megviselt a kemoterápia.

A kemoterápia végén az eredményeim fokozatosan javultak, bízva a gyógyulási folyamatban nagyon vigyáztam az étkezésemre, gyógygombákat szedtem, és mindent elkövettem a teljes gyógyulás érdekében!

Negyedévente kontrollra jártam, sajnos a harmadik alkalommal kiderült, hogy megint támad a halálos kór, és sürgősen újabb kemoterápiás kezelésre van szükség!

Családom nagyon kétségbe esett, a lányom ekkor találkozott Bodnár házaspárral, tőlük minden tájékoztatást megkaptunk, és elkezdtem az Imune kapszula szedését, napi 6 kapszulát szedtem.

A következő négy kemoterápiát sokkal könnyebben átvészeltem, a kiírt ütemben, nem lázasodtam be, kevésbé gyengítette le a szervezetem, majd a kemoterápia után azonnal elkezdett nőni a hajam, és szép fokozatosan beállt a vérnyomásom is, csökkentettem a vérnyomás-gyógyszereket, amit 35 véve szednem kellett.

Azt tapasztaltam meg, sok folyadékot fogyasztva nincsenek frontok esetén kiugró értékek, ha keveset iszom, akkor a vérnyomás néha emelkedik, tehát valóban nagyon fontos a sok folyadékfogyasztás az alga szedése mellett.

A legfontosabb SIKER  azonban az, hogy a kemoterápiát 2012 októberében befejeztem, és azóta a negyedéves tumormarker – eredményeim nagyon jók!

Minden kontrollvizsgálat nagyszerű eredménnyel zárul, a legutóbbi eredményem (2014.01.23.) a referenciaérték 0-30-ig terjed.

Tudom, hogy az állapotjavulásomat az Imune-nak köszönhetem, amit azóta is fogyasztok, napi 4 kapszulát.

 

Bízom abban, hogy számos ember segítségére lehet levelem, ezért szántam rá magam ennek megírására.

Jó egészséget kívánok mindenkinek, hiszen ennél nagyobb kincs nincsen, higgyék el nekem!

Szívélyes üdvözlettel: Iván Imréné, Salgótarján

 

 

Green Gold Imune orvosok szemével

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk