Termékek Menü

IMUNE ReNewLife Premium ® ( 40 év kor felett )

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
34.990 Ft
Cikkszám: IMRENEWPREM11
Elérhetőség: Raktáron
 

40 ÉV FELETTI SZEMÉLYEKNEK

FORDÍTSA VISSZA AZ IDŐ KEREKÉT!

38.080 Ft/db

   34.990 Ft   

1 doboz / 60 kapszula

40 mg Cygloestragenol

2 KAPSZULA EGYENKÉNT - 20 MG NAPONTA

Bővebben a "Leírás és Paraméterek"

Gyártó: Wellstar termékek
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Youtube videók

Algák

Leírás és Paraméterek

 

TEKERJE VISSZA BIOLÓGIAI ÓRÁJÁT!

Ahogy idősödünk, úgy a telomér egyre rövidül, s amikor már nem képes ellátni a feladatát, a sejt képtelen további osztódásra, elpusztul

A sejtek pusztulása eredményezi a szövetek, majd a szervek, végül az egész szervezet halálát. 

Ugyanakkor van a szervezetben egy enzim, amelyik képes a telomér visszaépítésére: a telomeráz. Ez azonban a legtöbb sejtben inaktív, és szintetikus vegyülettel nem is aktiválható. 

 

Óriási felfedezés volt, amikor találtak egy növényt: az astragalust, amelyiknek az egyik hatóanyaga képes a telomeráz aktiválására, és így a telomér visszaépítésére.

A telomért növelő enzim, a telomeráz aktivitása meghatározza, hogyan viselkednek a sejtek. Az átlagos testi sejtjeink körülbelül ötvenszer képesek osztódni. Az ivarsejtek és az őssejtek számára ilyen korlát nincs, ezekben a telomeráz aktív. A hajhagymákban és a körömben is aktívabb, mint a testi sejtekben, így lehetséges, hogy a hajunk, a körmünk folyamatosan nő. A kopaszodás szintén összefüggésben van a telomeráz aktivitással, ezért dr. Park feltételezi – és könyvében tapasztalatokkal is alátámasztja.  Forrás: dr. Ed Park

 

MA MÁR TUDJUK, HOGY A TELOMÉRÁK RÖVIDÜLÉSE MEGÁLLÍTHATÓ, SŐT VISSZAFORDÍTHATÓ.

A telomeráz enzim képes újból meghosszabbítani a telomérákat, és ezáltal megfiatalítani a sejtjeinket és meghosszabbítani a sejtek élettartamát! A belső óránk lassabban ver, sőt akár vissza is fordíthatjuk az óramutató járását!

A fő összetevő a telomerázt aktiváló Cycloastragenol, amely a csüdfű / baktövis (Astragalus Membranacues), másnéven mongol tragakant növényi kivonata. Ez a gyógyhatású növény a hagyományos kínai orvoslás történetében több ezer éve ismert. A modern tudományok visszatértek a hagyományokhoz és azt állítják, hogy a Cycloastragenol aktiválja a test telomeráz termelését. A telomeráz a fő enzim, amellyel meghosszabbítjuk a telomérákat és ezáltal a sejtek élettartamát! A 2009. évi orvosi Nobel-díjat a telomerák öregedésben és a telomeráz enzim telomerák védelmében betöltött szerepéről folyatott kutatásért három tudós - Blackburn, Greider és Szostak- kapta megosztva. A mai napig több, mint 12.000 telomerával és telomeráz enzimmel kapcsolatos tanulmány és publikáció jelent meg.

 

 

LEGTÖBBSZÖR AZ ÖREGEDÉS ÁLL A MEGBETEGEDÉSEK HÁTTERÉBEN

HA GYORSABBAN ÖREGSZÜNK, A SEJTEK GYORSABBAN KÁRODOSNAK ÉS SÚLYOSABB BETEGSÉGEK ALAKULNAK KI.

Az előrehaladott sejtöregedés és sejtkárododás szív- és érrendszeri megbetegségek, rák, demencia és csontritkulás kialakulását eredményezi.

EZÉRT A SEJTJEINK FIATALON TARTÁSA A LEGJOBB MÓDJA ANNAK, HOGY SEJTJEINKET EGÉSZSÉGESEN IS TARTSUK!

 

 

 

BYAS IMUNE ReNewLife® IMUNE ReNewLife Premium®  UNIVERSE OF EXCELLENCE

Tanulmányok és publikációk:

Nobel-díj: A 2009. évi orvosi Nobel-díjat a telomerák öregedésben és a telomeráz enzim telomerák védelmében betöltött szerepéről folyatott kutatásért három tudós - Blackburn, Greider és Szostak- kapta megosztva.

 

Telomeráz aktivátorok:

Salvador L, Singaravelu G, Harley CB, et al: A Natural Product Telomerase Activator Lengthens Telomeres in Humans: A Randomized, Double Blind and Placebo Controlled Study, Rejuvenation Res, 2016; 19(6):478-484

 

Gyulladásgátló szerek:

Kinger M, Kumar S, Kumar V: Some Important Dietary Polyphenolic Compounds: An Anti-inflammatory and Immunoregulatory Perspective; Mini Rev Med Chem 2018; 18(15): 1270-1282.

 

Antioxidáns hatóanyagok:

Pashkow FJ, Watumull DG, Campbell CL: Astaxanthin: a novel potential treatment for oxidative stress and inflammation in cardiovascular disease, Am J cardiol 2008; 101(10A): 58D-68D

 

Méregtelenítő anyagok:

Sears M: Chelation: Harnessing and Enhancing Heavy Metal Detoxification – A Revies; ScientificWorldJournal 2013; 2013: 219840.

 

A mindent tudó D-vitamin:

Ness RA, Miller DD, Li W: The role of vitamin Din cancer prevention; Chin J Nat Med 2015; 13 (7): 481-97. Sirtuin aktivátorok: Nagle DG, Ferreira D, Zhou Y: Epigallocatechin-3-gallate (EGCG): Chemical and biomedical perspectives; Phytochemistry 2006; 67 (17): 1849-1855.

 

… és további 12.000 publikáció és tanulmány!

 

Exkluzív márkák / védjegyek  BYAS®, Imune®, ReNewLife®, BIOS Age®, WellStar®

 

 

WellStar Orvosi szakértő

PROF. DR. MED. BERND KLEINE-GUNK

Tekintse meg a fantasztikus „BYAS IMUNE ReNewLife“ Infomercial trailert a weboldalunkon, vagy a YouTube csatornánkon, amely a tudományos szakértőnk és egyben a Németországi Anti-Aging Ügynökség elnöke, Prof. Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk úr bevonásával készült.

Weboldal partnereknek: wellstar-company.com

Weboldal végfelhasználóknak: byas.info YouTube csatorna: youtube.com/c/WellStarOfficialChannel

Media Center: wellstar-company.com/media-center

 

IMUNE ReNewLife Premium ® ( 40 év kor felett ) 34.990 Ft (bruttó) IMUNE ReNewLife IMRENEWPREM11

  

Algák 1db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!