Termékek Menü

IMUNE ReNewLife ® ( 40 év kor alatt )

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
29.990 Ft
Cikkszám: IMRENEW11
Elérhetőség: Raktáron

 

40 ÉVES KORIG

FORDÍTSA VISSZA AZ IDŐ KEREKÉT!

31.680 Ft/db

   29.990 Ft   

1 doboz / 60 kapszula

20 mg Cygloestragenol 

2 KAPSZULA EGYENKÉNT - 10 MG NAPONTA

Szállítás ingyenes: Royal futár  1 - 3 munkanap

Bővebben a "Leírás és Paraméterek"

 

Gyártó: Wellstar termékek
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Youtube videók

Algák

Leírás és Paraméterek

 

HOGYAN ÖREGSZÜNK?

BELSŐ, GENETIKAI ÓRÁNK HATÁROZZA MEG, HOGY MILYEN IDŐSEK LESZÜNK.

 

Az emberi szervezet sejtjei rendszeresen osztódnak, és kb. 60-80 osztódás után halnak el. A teloméráknak jelentős szerepe van ebben a folyamatban. A kromoszómát alkotó DNS-szál végén található telomérák megvédik a DNA-t minden egyes osztódási folyamat során a károsodástól. Valamennyi osztódási folyamat megrövidíti a telomérák hosszát, és amennyiben a hosszuk kritikus szint alá csökken, a sejtkárosodás és sejtelhalás elkerülhetetlen.

 

 

MIÉRT ÖREGSZÜNK GYORSABBAN, ÉS HOGYAN LESZÜNK BETEGEK?

VANNAK OLYAN KÜLÖNBÖZŐ TÉNYEZŐK, AMELYEK FELGYORSÍTJÁK A TELOMÉRÁK RÖVIDÜLÉSÉT ÉS EZÁLTAL AZ ÖREGEDÉST.

 

1. SZABADGYÖKÖK ÁLTAL OKOZOTT OXIDATÍV STRESSZ

A szabadgyökök fokozott képződése első sorban külső tényezők hatására indul be, mint például: dohányzás, alkoholfogyasztás, környezetszennyezés és krónikus stressz. Azonban – a sejtjeinkben lévő (öregedő) mitokondriumok a fő forrásai a szabadgyököknek. Ezek a reaktív oxigén központú szabadgyökök súlyos sejtkárosodáshoz vezetnek. A károsodások felhalmozódása funkcionális veszteségekhez, öregedéshez, betegségekhez és végül halálhoz vezetnek.

 

2. ALACSONY KÜSZÖBÉRTÉKŰ GYULLADÁSOK

Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomérák hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg!

 

 

LEGYEN ELŐRELÁTÓ ÉS VÉDJE MEG TELOMÉRÁIT!

TUDJUK, HOGY A SZABADGYÖKÖK KÁROSÍTJÁK ÉS MEGRÖVIDÍTIK A TELOMÉRÁINKAT, EZÉRT A SZABADGYÖKÖKTŐL VALÓ MEGÓVÁSUK A FONTOS ÉS ELŐRELÁTÓ STRATÉGIA RÉSZÉT KÉPEZIK!

Az antioxidánsokként működő A-, C-, és E-vitaminok a szabadgyökök elleni küzdelemben jelentős szerepet játszanak. Erősebb és hatékonyabb antioxidánsnak számítanak a fitonutriens karotinoidok és flavonoidok, amelyeket a másodlagos növényi hatóanyagokhoz sorolják. A Haematococcus Pluvialis algából származó asztaxantin az egyik legerősebb antioxidánsnak számít a világon.

 

 

 

 

IMUNE ReNewLife ® ( 40 év kor alatt ) 29.990 Ft (bruttó) IMUNE ReNewLife IMRENEW11

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top Imune alga csomagok
Információk