Termékek Menü

Imune algával elég szkeptikusak voltunk

Imune algával elég szkeptikusak voltunk

"6 hónapos Imune alga szedés után észre vettem"

 

2015 decemberében hallottunk először az Imune algáról. Akkor elég szkeptikusak voltunk vele kapcsolatban, mivel azt gondoltuk egy újabb táplálék kiegészítő semmi más. Az elmúlt egy évben azonban alaposan megváltozott az életünk, amióta szedjük. Párommal, Gabival, 17 éves nagy lányommal Sandrával és 3 éves kisfiammal Csanival, mára hűséges fogyasztói lettünk az algáknak.

Sok kérdés merül fel mindig, amikor az emberekkel találkozom, hogy miért is jó, és mire hat. Erre nagyon nehéz felelni inkább a saját tapasztalatainkat mondanám el és ki-ki eldöntheti van-e számára kapcsolatos pont vagy sem.

Hogy az elején kezdjem, mi Gabival 2x3 kapszulát szedünk, kezdetben nem, mert hozzá kellett szoktatni magunkat, de pár nap 2x1 dózis után emeltük az adagot, amit azóta is tartunk.

Magammal kezdem, mivel saját tapasztalataimat könnyebben és egyszerűbben írom le. 6 hónapos Imune alga szedés után észre vettem, hogy megszűntek az ízületi és csontkopásos fájdalmaim. Közel 25 éves versenytáncos múlt után kikoptak az ízületeim a forgóimnál, a térdeimnél és a bokáimnál. Nem tudtam letérdelni a 3 éves kisfiamhoz anélkül, hogy ne kellett volna segítséget kérnem a felálláshoz. Ma vidáman játszunk együtt és lovagol a hátamon. Ajánlom Neked is, ha hasonló gondjaid vannak és újra szeretnéd élvezni az életet.

Van még egy másik tapasztalatom is. Közeledvén az 50-hez minden nap esténként a tusolóban hullott a hajam. Folyamatosan kellet kiszednem a lefolyóból, mert alkalmanként nem folyt le a víz. 2 hónap alga szedés után, azt vettem észre, hogy megszűnt a hajhullásom és már nem kopaszodom tovább. Hát gondolhatjátok milyen boldog voltam.

Azóta energikusabb lettem, nincs szükségem annyi alvásra sem. Korábban nagyon sokat görcsölt a vádlim, mintha elfújták volna.

Párom Gabi kicsit megszenvedte az elején, mivel neki komoly fájdalmi lette. Valójában azért, mert nagy mennyiségű méreganyag volt a szervezetében, amely kiürült a nyirokrendszerén keresztül. Amint ezen túljutott kitartva nem abba hagyva az algaszedést, kiderült – mágneses rezonanciás műszerrel mérve – semmi méreganyag nem volt a szervezetében. Ez nagy könnyebbség volt számára energikusabb lett, visszatért az életkedve és mivel 42 évesen szülte a kisfiunkat nagyon kimerült volt akkoriban.

Az Imune alga keverékben lévő egyik algának, a spirulinának köszönhetően, melyben 4000 vitális anyag van, olyan szinten feltöltődött a szervezete az elmúlt egy évben, hogy nem volt beteg. Míg az emberek a munkahelyén kidőltek mellőle. Ő könnyedén végezte tovább a feladatait.

nagy lányom Sandra többnyire kúraszerűen szedi az algát a pollenszezon előtt, akkor viszont 3x4 kapszulát is mivel allergiás volt. Kiderült, hogy Ő az állatszőrre kifejezetten allergiás, de annyira, hogy fulladt és nem látott akkor, amikor valamilyen házi kedvence cica, kutya vagy ló közelében volt.

2016 nyarán voltunk Szigetközben, ahol egy kedves barátunknál Dunaszigeten a Szelle Lovasudvarban nyaraltunk. Kislányom nagyon élvezte a lovaglás örömeit. Semmi, azaz semmi allergiás tünete nem jelentkezett.

Ha már a lovaglás előkerült, akkor meg kell említenem, hogy kisállatoknál is működik az alga. Abban ugye egyetérthetünk, hogy a házi kedvenceinknek a „fantasztikus és táplálék dús tápoktól” megbetegedvén ugyanolyan civilizációs betegségeik lesznek, vannak, mint az embereknek. Gondoljatok bele. 30-40 éve nem voltak daganatos kutyák, vagy gyomorpanaszos cicák.

Manapság állatorvosoknál hagyjuk a megtakarított pénzünk felét, mert ugye azt a TB nem támogatja, miért is tenné.

Anyukám Félix cicájával 6 hónapos Imune alga szedés után a cicusnak fényes a szőre, játszik és tele van energiával pedig már közel 8 éves. Anyukám nem hitte el, amikor mondtam neki tegye rá a csirkemájra imádni fogja Félix. Először félve tette, gondolván úgy sem kell neki, aztán láss csodát, azóta csak úgy fogadja el az ételt, ha van rajta Alag.Neked is van idős cicád? Adj neki algát, visszanyeri életkedvét!

És végezetül pár kép hogyan lehet még szedni.

Magam nem undorodtam az algától, bár valaki szerint büdös, meg mocsárszaga van ,meg minden. Én alkalom adtán csak úgy eszem, hogy rá szóróm a vajas kenyérre. A biológiánk okosabb, mint mi vagyunk, tudja hogy mi jó neki.

Már szeretem az alga ízét. Egy kis tízórai csemege, vajas pirítós algával..

Kisfiam Csanád 2 évesen kezdte már 3  és neki természetes, hogy algát eszik. Vigyázz a gyermeked egészségére! A magadéra is, hogy megérhesd az örömeit és bánatait, amikor felnő és neki is gyermekei lesznek! Csanád fiam és az alga. Kiváló barátok már egy éve. Ahogy látjátok az egyik kapszula üres a másik még tele. Ja és éppen répa krém levest eszik egy kis algával vegyítve.

A fiam tudja mi jó neki és a Tiéd?

2017. január. Király József Székesfehérvár

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk