Termékek Menü

Imune alga – Orvosi ajánlás

„Ennél nagyobb bizonyíték nincs az alga sejtregeneráló hatására!”

 

Inzulinos cukorbeteg, oxigénpalackos asztmás volt – a palackot rögtön az elején eltudtuk hagyni. Kimagasló vérzsírértékekkel a koleszterin és a triglicerid szintje is emelkedett volt, annak ellenére, mindkettőre külön szedett gyógyszert, magasvérnyomással, szívelégtelenséggel és talán már a rengeteg gyógyszernek is köszönhetően még a művesekezelés határárán lévő veseelégtelensége is lett. 22 GFR-rel, ami a vese kiválasztó képességét jelzi.

Emiatt csak napi 1db Imune algát szedhetett. Anyagilag többet nem is tudott volna megengedni magának. Tanyán élnek, rossz anyagi körülmények között, vak a férje. A napi 1-et, viszont egy napra sem hagyta volna ki, mert így is érezte a hatását! Sokkal jobb lett a közérzete, hamarosan energikusabb lett. Elkezdett fogyni, soha egy dkg-ot sem tudott leadni előtte, pedig többször beszéltünk róla, hogy mennyire fontos lenne!

8 hónap után, tavaly augusztusban jött a „döbbenet” amikor vissza ment a kardiológushoz, félévente jár hozzá kontrolra. Megkérdezte szív – UH (ultrahang) közben tőle, hogy „árulja már el, milyen csoda szert szed?” De a beteg akkor még nem merte elárulni neki. Én kértem meg rá, a szakrendelőben ne említse, mit szed, mert sok esetben leállítják annak ellenére, hogy nem tudják, mi is az az alga! 8 hónap alatt a betegem 40kg-ot fogyott, vérzsírértékei normálközeliek lettek, az UH.on látszott, ahogy a bal kamra elkezdett regenerálódni, összehúzódni.  25 féle gyógyszerét fokozatosan lecsökkentettük 8-ra, abból is kb. 2-3-at, ellehetne hagyni – nyugodtatók stb.. de a beteg ragaszkodik még hozzá. Idén januárig a következő kontrolig a beteg további 12kg-ot, veszített a súlyából. Így 52kg-ot fogyott összesen.

Még így is túlsúlyos, 78kg jelenleg. Képzeljük el, hogy ez olyan mintha 52kg-os hátizsákot letenne a hátáról. A beteg szíve ekkor már teljesen gyógyult volt! A korábbi 35-ös, EF (ejekciós frakció, ami a szív pumpafunkcióját jelzi  az UH-n, normál érték 50 felett van) jelenleg 59-es! Ezután hívtam fel és találkoztam a betegem kardiológusával, aki nem hitt a szemének!

Ennél nagyobb bizonyíték nincs az alga sejtregeneráló hatására! A beteg szíve 1 év folyamatos minimális adagú algaszedés mellett is megtudott gyógyulni!  De ezt a hatást, mint korábban volt róla szó, az összes sejtünkre kifejti. Látni kellene ezt a beteget, amikor bejön a rendelőbe! Korábban mindig lehangolt „világfájdalom” beteg most mosolyogva, jókedvűen, könnyedén, szinte kivirulva jön be! Ha csak ennyit tudtam volna elérni az algával, hogy egyetlen ember életét megmentem, akkor már megérte foglalkoznom vele.

Dr Boros Judit

 

 

Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg!

 

 

További orvosi ajánlások: