Termékek Menü

Imune alga kapszulát, miért fogyasztjuk nyáron is?

Csuka György
2017. 07. 20. 13:35:23
Imune alga kapszulát, miért fogyasztjuk nyáron is?

Miért szedjük nyáron az algákat?

 

 

 

Részben azoknak szól, akik még nem fogyasztották az Imune algát, vagy csak ki próbálták, vagy szezonálisan szedték.

Kezdjük azzal amit tudunk, én is sokat hallottam róla, sőt  annak idején így is tanultam. 

 

 

Általában az emberek nagy része azért nem szednek nyáron különböző vitaminokat, gyógyhatású kiegészítőket, mert nyáron sok a gyümölcs, zöldség, amivel ezt pótolni tudják. A legfontosabb, ez egy  természetes formája a vitaminoknak , vitálanyagoknak, tápanyagoknak, amit  szervezetünkbe bejutattunk.

Ebben teljesen igazuk van!  Mert ami természetes annál jobb, hasznosabb nincs. Tehát azért fogyasztunk nyáron sok zöldséget, gyümölcsöt, mert ebben a szezonban lehet hozzá jutni ehhez friss természetes formához. Ezeket a friss tápanyag forrásokat, mi alga fogysztók  ugyan úgy előszeretettel fogyasztjuk.

 

Akkor miért van szükség még nyáron is az algákra?

 

 

Válasz sokkal egyszerűbb, mint gondolnád:

Mert nyáron is van diabétes betegség, mert van migrén, csontritkulás, ízületi probléma, chron betegség, magas triglicerid, koleszterin,  szív- érrendszeri betegség, pajzsmirigy működési zavarok, daganatos betegség, reflux, krónikus bél gyulladás, emésztési problémák, asztma, allergia, légúti betegségek, mert nyáron is van hipertónia, ekcéma, zsírcsomó, futószemölcs, krupp, strok, székrekedés, vérnyomás, gerincproblémák.

 

 

 

Azért fogyasztjuk az algákat, mert a felsorolt betegségek az elmúlt évek tapasztalatai alapján pozitívan megváltozott, és ha már változás történt, ne is térjenek vissza.

A zöldségeket, gyümölcsöket, ami nagyon fontos a szervezetünknek, főleg mert friss, és természetes, azért  is fogyasztják nagyon sokan, mert nyáron nincs szükség kiegészítőre. De önmagában kevés! Mert ezek a betegségek ugyan úgy léteznek, fennmaradnak.

Imune alga komplexet ezért fogyasztjuk nyáron is mert kiküszöböljük azt a rést ami hiányzik, ezt pedig az algákkal fent tudjuk tartani hogy ezek a betegségek ne térjenek vissza, ne alakuljanak ki.

 

 

Imune alga tapasztalatok alapján gyűjtöttük össze a leírt betegségeket.

blog comments powered by Disqus