Termékek Menü

Pajzsmirigy vélemények

Csuka György
2017. 09. 18. 11:22:49
Pajzsmirigy vélemények

Pajzsmirigy vélemények, beszámolók betegektől

 

 

 

Erna

     Pajzsmirigyproblémások figyelmébe: Letroxot feleztem heteken át, az algát párhuzamosan növeltem (2-3 hetente fokozatosan). 2 éve már semmilyen gyógyszert nem szedek a pajzsmirigyemre, köszönöm, jól vagyok!

Horváth Magdi:

 81 éves vagyok, fél éve szedem az Imune algát, rendbe jött a vérnyomásom, a pajzsmirigyem, a frontérzékenységem, a csontritkulásom.


M. Erika
    - Szép estét! 2 éve nem voltam laborban, nem tudom hogy milyenek a pajzsmirigy értékeim, de hála, jól vagyok, a szemeim teljesen visszahúzódtak. 2 tanfolyamon voltam plusz alga szedése.
    - Olyan jó viszonyba lettem anyósommal, hogy megkérte hogy tegezzem, tehát ez is azt tükrözi, hogy sokat változott a gondolkodásom

Makrainé Erika:

2,5 hónapja szedem Imune Algát, a túlműködő pajzsmirigy összes létező tüneteim megszűntek, egyszerűen jól érzem magam!!!! És egy 1 éve nem szedem a methotyrint!! Boldog vagyok!!!

Bokor Erna:

2007-ben megállapították, hogy magas vérnyomásom van, egész életemben gyógyszert kell rá szednem. "Autoimmun" pajzsmirigy betegségem először túl-, majd alulműködött. Nagyon szkeptikusan álltam az algához és óvatosan kezdtem el a szedését, fokozatosan emelve az adagot. Mind a két gyógyszeremet (fokozatosan) abba tudtam hagyni. Algából (IMUNE) 3x2-őt szedek folyamatosan, és semmi mást. Alvásigényem 5-6 órára lecsökkent, teherbírásom sokkal nagyobb. combok közötti futószemölcsök is elmúltak 2 hónap algaszedéssel teljesen.

Pálfi Ingrid:

A barátnőm eredményei az endokrinológián 5 valamilyen egységet javultak, az orvos csodálkozva kérdezte, hogy mit szed? Imune-t, rendszeresen, fél éve.

Noémi
    - Tavaly voltam tanfolyamon, a 13 éve kiműtött pajzsmirigyem apránként visszaépült, és már működik is. Szedem az algát is.   

Südi Borbála: 

A pajzsmirigy alulműködésem megoldódott, november óta szedem az algát, és leszoktam a Letroxról, valamit a vérnyomáscsökkentőt sem kell már szednem. :-) - november óta 9 kg-ot fogytam, az algát szedem, és kicsit figyelek az étkezésemre - rheumatoid arthritises unokahúgom egy hónapja szedi az algát, jelentős javulásról számol be - barátnőm egy hónapja szedi az algát, energikusabb, és az alvászavara is megszűnt.

Petrik Anikó:

Az unokatesóm Marika látása is javult, letette a szemüveget, a pajzsmirigye is gyógyult a dr. nő mondta, hogy ilyen jó eredménye még nem volt, pedig évek óta gyógyszert szedett rá

Pástiné Gyöngyi :

70 éves nő ismerősömnek 1 dob alga után jó lett a pajzsmirigy működése és a fodrásza megkérdezte tőle mit szed, mert erősebb és dúsabb a haja.

Várhidi Éva:

Féléve diagnosztizált pajzsmirigy túlműködésre írt gyógyszeradagot felére csökkentették az algaszedés (napi 4) következtében! - időskori szemölcsök algaszedéstől leválaszthatók.

Mariann és Miklós
    - Január óta a pajzsmirigyproblémámra a Letrox 100-at MEGFELEZTEM tökéletes (saját felelősségre). A TSH-m 9 volt, a Letroxot 125-re emelték, amit ki sem váltottam. A T4  tökéletes 0.84. A mai TSH-m 5,55, amit a már megtörténttel vonzottam be, igaz, én csak egy 5-ösre gondoltam, de nagyon boldog vagyok és tovább dolgozom magamon! A közérzetem nagyon jó, a műtöttekkel szemben (sajnos több ismerőst is láttam műtét után, mindenki sokkal rosszabban nézett ki, mint előtte!!!) Segítségeteket nagyon szépen köszönöm!!!
    - Fantasztikus élmény, amikor egyik gimnazista barátnőm (43 éve) boldogan újságolja, hogy az anyukájának milyen leletei vannak. Algát eszik ő is - az orvos nem akarja elhinni, aminek nagyon őrülünk.
    - Ugyanez a barátnőm mondta, hogy a 2 éves kisunokája, aki szeptember óta bölcsis, 2-3 nap alatt minden bölcsis betegségből szövődmény nélkül úgy gyógyul, hogy közben járhat a bölcsibe, mert nem komolyak tünetek
    - A 3 éves tacsinknak valami megszúrta, vagy belement a lábába, csúnyán begyulladt. Nem altattuk, csak napi 1 algát adtunk kibontva, kívülről First + saját nyála. Kb.3 heten belül ALTATÁS NÉLKÜL teljesen rendbe jött a lába!!!! Pár napos kezelés után tartotta a mancsát, az elején ő is majdnem szétszedett bennünket, de tényleg megérzi, hogy segíteni akarunk neki.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk