Fejfájásra pirulákat, vagy alga készítményt?

Fejfájásra pirulákat, vagy alga készítményt?
 
 

Gyors megoldást választod pirulákkal, vagy tartós megoldást alga készítménnyel?

 
 

Kérdés az, mióta fáj a fejed, hányszor fáj a fejed?

 
Egy biztos, ha pirulákra támaszkodsz nem fog megszűnni véglegesen a fejfájásod, ezt tapasztalatból írom. Gyerekkorom óta szenvedtem a migrénes fejfájással, egészen 42 éves koromig.
Most 53 éves vagyok, eltelt 11 év, és egy kezemen megszámolom hányszor fájdult meg a fejem. Ez alatt az idő alatt egy szem gyógyszert sem vettem be, (sőt nincs is itthon) a migrénes fejfájásomra, mivel az alig volt, és ha volt is elmúlt magától. 
Mielőtt elkezdtem szedni az alga komplex-t, heti három-négy fejgörcsöm volt. Ezt csak azért írom le, mert vannak emberek akiknek jobban fáj mint nekem fájt, ezt nem nagyon hiszem, mert csak a környezetem tudja mennyit szenvedtem. 
 
 

Alga komplex tartós változást hozott a migrénes fejfájásomban: 

 
Jó érzés úgy élni, hogy számíthatok valamire ami nem okoz fejfájást. Mert a hagyományos módszerekkel "pirulákkal" csak azt érjük el megint fáj a fejem. Utána megint azon szenvedünk hogy elmúljon, mindig újra, és újra kezdjük. Amíg nem ismertem az alga készítmények hatását, csak azt a megoldást tudtam, beveszek 2-3 pirulát.
 
 

Az Imunex alga fogyasztása több problémát is megoldott:

 
Nem csak a fejfájásomra volt jó hatással, Pl gerinc szűkület, gerinc meszesedés, porckorong kopás, krónikus vesegyulladás, pikkelysömör az egész testemen, csípő, térd fájdalmak..stb.. Itt olvashatsz mások tapasztalatairól is
 
Mindenkinek aki szenved a migrénnel, (persze ha más problémája is van,) bátran ajánlom, érezd át, milyen az élet fejfájás nélkül. 
Az biztos! Aki a pillanatnyi gyors megoldás híve, "beveszek egy pirulát" a jövőben is ugyanúgy fog fájni a feje, mint eddig.
Aki tartós megoldást választ, azoknak alga komplex szedését javaslom, meg fog változni az élete. 
 
Fontos a napi vízmennyiség, ha fáj a fejed, ha nem fáj. Ez alap, amire szervezetnek szüksége van. 
 
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus