Cukorbetegség, koleszterin, triglicerid, betegségekre algákkal

Csuka György
2017. 04. 27. 00:00:00
Cukorbetegség, koleszterin, triglicerid, betegségekre algákkal

 

Cukorbetegség, koleszterin, triglicerid betegség, és az alga készítmények szerepe

 

A fent említett betegségek Magyarországon népbetegség, több mint egymillió ember szenved cukorbetegségben. 

Ennek jellemzőbb okai: Mozgásszegény életmód, és ami ennek a következménye az elhízás. Ez két fő oka cukorbetegség kialakulásának. De ha tovább megyünk, akkor közre játszik a stressz, és azok a haszontalan ételek mint pl. a cukor ami nagyon sok olyan élelmiszerbe benne van kiegészítőnek amiről nem is tudunk. Mellette a  finomított pékárúk, ezeket nap, mint nap, rendszeresen megesszük, bevisszük a szervezetbe, szép lassan kialakul a koleszterin, triglicerid, cukorbetegség egyéb szövődményei.

Már nem kell negyven évesnek lenni ahhoz, hogy cukorbetegség kialakuljon. Sajnos  egyre több gyerek szenved ebben a betegségben. Ezt egy életen át kell hordozni bármilyen betegségről, legyen is szó. Megoldás, amit sokan ismernek, odafigyelni az étrendre, és gyógyszeres kezelés, persze a mozgás is hozzá tartozna. De ha ez igazán megoldást adna, akkor miért van még mindig ennyi beteg ember? Sok mindent hallani médiába, olvasni különböző reklámokban, ez és, ez a termék erre a betegségre jó, vagy  ezt iszod elmúlik a.., vagy ezt eszed mindennap, megfog szűnni a betegséged. Tele van az internet, az újságok, reklámok, bármerre nézünk, nem győzünk válogatni, sok jó termék van a piacon.

Most ebben a cikkben a megoldást várod  a problémádra, erre, és erre jó az alga – algák. Arra gondoltam nem az elméleti részét mutatom meg hogyha szeded, elkezded fogyasztani miért fog segíteni. Inkább a  másik oldalát a gyakorlati részét mutatom meg, azoknál az embereknél aki már meg is tapasztalták, és változást hozott az életükben. Ha át olvasod, mindenkinél  azt látod, nem csak az adott betegségben segített az Imunex alga.

 

 

 

blog comments powered by Disqus