Blanka fogyása - fogyás csak zsírból!

Hámori Blanka
2017. 03. 24. 11:43:05
Blanka fogyása - fogyás csak zsírból!

 

Blanka fogyása 

 

Szép lassan azonban leadogattam őket, és végül úgy saccoltam kb. 4-5 kiló felesleg van rajtam. A GYES hivatalos lejárta után nem volt több kifogás: a maradék túlsúlyt is le kellett dobnom, hiszen az edzőteremben visszavártak a vendégeim! Íme, a sztorim: így fogytam én le a GYES végén! :)"

 

A fenti eredményt 4,5 hét alatt értem el, és nagyon-nagyon elégedett voltam vele! Természetesen ekkor már jó ideje használtam az Imune algát, viszont újdonságot jelentett, hogy minden esete a BYAS shakemet fogyasztottam. Tudni kell, hogy az általam fogyasztott BYAS shake egy fejlesztett változata található meg itt most a webáruházban (hiszen az én sztorim tavaly nyári)...

Ebben az új fehérje shake-ben még kevesebb a cukor és még több a fehérjetartalma- azonkívül az íze is sokkal finomabb! :) A fehérje bevitelt mindig is fontosnak tartottam, mert edzőként tudom, hogy fogyás és fogyás közt is van különbség! A fitneszben csakis a zsírból fogyás számít sikeres fogyásnak - ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha az izomtónus megtartására vagy növelésére is hangsúlyt fektetünk!

És hogy a bőröm könnyen alkalmazkodjon a fogyáshoz és ne ereszkedjen meg, (bár ennek inkább nagy súlyfeleslegnél van jelentősége) és hogy a zsírégetési folyamatok mielőbb beinduljanak, az esszenciális zsírsavakat is bevetettem!

Ezeken az étrend kiegészítőkön kívül természetesen nem luskálkodtam:

- beiktattam: heti 3-4 mozgást, aerobikok és súlyzós edzések formájában

- nasik kiiktatása ez időtájt nagyon nehéz volt, mostanában ezzel a vaníliás-krémes csodával sokkal könnyebb :))

- folyadék bevitelre odafigyeltem (ami az algafogyasztás mellett könnyebb, mint nélküle, ugyanis az alga "kívánja" is a vizet!)

A 4,5 hetes nyáriszünet tehát egy óriási megújulást hozott nekem tavaly nyáron, és azóta szeretettel ajánlom a fenti termékeket másoknak is. Természetesen a mozgás és étkezési reformok mellett! Luskálkodás nincs, de az biztos, hogy nagyon nagy könnyebbséget jelent, ha efféle "segítő társaid" akadnak a karcsúsodás rögös útján!

Ha te is felpörgetnéd a fogyásod vagy mással kapcsolatban szeretnél segítséget,  vedd fel velünk a kapcsolatot!

Iratkozz fel a  hírlevelünkre a kezdőlapon , hogy hozzájuthass az ajándék kuponjaidhoz!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: diéta fogyás
blog comments powered by Disqus