Alga édesanyák titkos fegyvere

Hámori Blanka
2017. 03. 28. 11:48:13
Alga édesanyák titkos fegyvere

 

 

 

Édesanyák egyik titkos fegyvere alga komplex

 

Szervezés, háztartás, gyereknevelés, munka - hihetetlen sok mindennel kell foglalkoznunk! Néha úgy érezzük, mindehhez szuperképességek kellenek... vagy elég lenne csak egy titkos csodafegyver? :)

 

Hogyan álljunk helyt édesanyaként?!

Hogyan oldjuk meg, hogy mindenhez legyen testi és szellemi kapacitásunk, emlékezzünk az apróságokra és lehetőleg ne dőljünk ki valami betegség miatt? És persze: hogyan biztosíthatjuk a családunk számára a legfontosabbat: az egészséget? A válasz a mikroalgák csodálatos összetételében rejlik - legalábbis a számtalan pozitív tapasztalat ezt bizonyítja, és gyakorló édesanyaként én is megerősítem!

 

8 + 1 érv az algák mellett - az édesanyák szemszögéből!

1. Fizikai erő és energia :

Reggeltől estig topon kell lennünk: nemcsak a saját reggeli készülődésünk, de az egész család reggeliztetése, összekészítése, pakolása is feladat. Aztán egész nap rohangálunk, cipekedünk, majd pihenés képpen: játszunk és háztartást vezetünk. Egy algát fogyasztó anyukának ez nem kihívás: reggel 2 és délben 2 alga a minimum (kávék és energia italok helyett!), hogy a pörgés ne álljon le!

2. Szellemi frissesség:

Több fele kell figyelnünk, pláne ha több gyerek és a Férj is jelen van. Nem elfelejteni az ebéd befizetést, a postát, az értekezletet, és mindezt persze összekoordinálni. És persze a munkáról még nem is beszéltünk... A mikroalgák azonban segítenek a koncentrációban, az emlékezet is tisztább, és a szellemi frissesség garantált!

3. Tápanyagok:

Néha fél napig nem eszünk vagy csak pár falatot... De ha tudatosan táplálkozunk, akkor is nehéz minden vitamint, nyomelemet pótolni! Pedig ez az alapja mindennek: az immunrendszerünk nem fog helyt állni, ha nem kap meg minden tápanyagot! Ha hiányállapot alakul ki, nemcsak a fizikai és szellemi fittségünk esik vissza, de fáradékonyabbak, nyűgösebbek, kiabálósak leszünk, állandó éhségérzettel és kimerültséggel. A mikroalgákkal sikerül ezt elkerülni, hisz minden fontos tápanyagot tartalmaznak - ezért nyilvánította az ENSZ őket "szupertáplálékká"!

4. Alakformálás:

Igenis nekünk is fontos, hogy csinosak legyünk :) Ez azonban csak megfelelő rost és tápanyag bevitellel érhető el (lásd 3-as pont), és ha van energiánk mozogni is (lásd 1-es pont). Amellett pedig a hajunk, bőrünk és körmünk is rendbejön a rendszeres algafogyasztástól, ami szintén a jobb közérzetünket biztosítja. Igaz (a beszámolók alapján) hihetetlenül növekedésnek indult haj sűrűbb fodrászhoz járást eredményez - de ezt megoldjuk a szervezési képességünkkel (lásd 2-es pont) :)

5. Gyerekek egészsége:

Persze ez a legfontosabb: legyen topon a gyerek immunrendszere! Garantáljuk neki az egészséget, a csontok erősödését szerves kálciummal, az idegrendszer és agy fejlődését! Felejtsük el a szintetikus, gumicukorszerű c-vitaminokat és biztosítsunk nekik MINDEN tápanyagot, méghozzá természetes formában: mikroalgákkal, akár kapszulában (mikor már biztosan tud nyelni, 3-4 éves kor felett), akár a kapszulát szétnyitva, porként elkeverve mondjuk kakaóban vagy szörpben. Betegeskedjen ritkábban és akkor is röviden a gyerkőc!

6. Hisztik & kezelhetetlenség:

A gyerekek idegrendszere éppúgy túlterhelt mint a mienk, és ha kevés a tápanyag is (lásd 3-as pont), akkor a kis testük, idegrendszerük, agyuk szinte könyörög a tápanyagpótlásért... Ez hisztik, nyüglődés, kezelhetetlenség formájában nyilvánul meg. Az alga fogyasztó gyerekek szellemileg frissebbek, a hiperaktivitás csökken! Nyugodtabbak, kiegyensúlyozotabbak és látványosan fejlődnek. Az étvágy is optimalizálódik!

8. Végül, de nem utolsó sorban: a Férj :)

A fentiek természetesen mind igazak a Férjre is: legyen csak fizikailag erős, szellemileg friss, kiegyensúlyozott ő is! Legyen jó a közérzete, legyen friss a munkájában és otthon egyaránt, legyen ereje sportolni, ha szeretne, és adjunk a kezébe megoldásat a fránya kopaszodás ellen, ami annyira zavarja! ;) No és ne feledjük, hogy a mikroalgák a szexuális teljesítőképességet is növelik ;)

+1 érv: betegségek esetén

Nincs is nehezebb feladat, mint valamely családtagunk vagy saját magunk megbetegedése esetén a megfelelő megoldást megtalálni. Nyilvánvaló, hogy az édesanyák legnagyobb félelme és fájdalma valamely betegség gyógyítása. Az általunk ajánlott algák már sok-sok alkalommal bizonyítottak. Itt találod a listát, melyek ezek a betegségek!

Természetesen számtalan egyéb szempontot lehetne felsorolni, én most a leggyakoribb tapasztalatok, visszajelzések alapján írtuk a posztot... Ha van más észrevétel, várjuk kommentben!

 

Olvasd el a többi tapasztalatot az algákról!

Tartalomhoz tartozó címkék: alga chlorella család spirulina
blog comments powered by Disqus