Termékek Menü

Helyi fogyás: létezik!

Blanka
Helyi fogyás: létezik!

A fitnesz edzők és dietetikusok  sokszor hangoztatják: 

 

helyi fogyás márpedig nem létezik. Alapvetően így is van: a fogyás egy globális folyamat, a diétával, a mozgással a szervezet a teljes testről veszít zsírt (illetve genetikailag meghatározott, hogy honnan fogyunk először, honnan később...) Szóval helyi fogyás nem létezik? Nem tudjuk felgyorsítani a fogyást egy-egy kritikusabb területen? DE IGEN! Méghozzá egy nagyon egyszerű dologgal.

Ez pedig a . Igen, méghozzá a sejtekig ható hő, ami különös hatással van a zsírsejtekre és bőrünkre. A rádió frekvenciás kezelések erre az elvre épülnek: a meleg hatására a zsírsejtek szerkezete megváltozik, ami azt jelenti, hogy a sejtfal áteresztő képessége megnő, és a folyékony zsír és toxikus anyagok így kilépnek, és a nyirokkeringésen keresztül távoznak a szervezetből. Szószerint tud olvadni és kilépni a zsír? Igen! Gondoljunk a sercegő, folyóssá váló szalonnára! 

Ugyanakkor a hő a bőrünkre is hatással van. Egy újabb konyhai példát hozok: gondoljunk a tojásra, ami forró vízbe téve megkeményedik. Ugyanígy viselkednek a bőrünkben lévő kollagén rostok: a meleg hatására újra megkeményednek, és a löttyedt, kinyúlt bőr megint feszessé és rugalmassá válik.

Erről szól hát a rádiófrekvenciás kezelés, amit a kozmetikákban tizen-ezer foritért vehetünk igénybe. Hálistennek már léteznek olyan otthonra tervezett készülékek, amelyekkel magunkat is kezelhetjük és az anyag költség 8.00-1.000 Ft körül mozog. Akárhogy is nézzük: hatékonyságában és árában is mindenképp megéri befektetni egy ilyen készüléke, még akkor is ha egyébként szívesen diétázunk és edzünk. Mert így olyan problémákat is megoldhatunk, amit ezekkel nem vagy csak hosszú hónapok során:

- narancsbőr (cellulitisz)

- striák (terhességi csíkok)

- megnyúlt bőr (pl. nagyobb fogyás vagy terhesség után hasi részen)

- helyi fogyás: gyorsított mínusz centik kiválasztott területen

Kérdés esetén lépj velünk kapcsolatba!

Tudj meg többet a hírlevelünkből, és juss hozzá a 3.000 Ft értékű ajándék kuponhoz!

 

 

 

blog comments powered by Disqus