Termékek Menü

Mikroalga gyerekeknek

Csuka György
2017. 06. 26. 12:13:05
Mikroalga gyerekeknek

Gyerekeknek még fontosabb az alga

 

 

 

Sokszor arról beszélünk a felnőtteknek miért érdemes szedni az algákat.

 

A legfontosabb mellett elmegyünk, ha már mi szedjük, akkor gondoljunk arra hogy a gyermekeink is szedjék, ezt semmi másért hogy  ők egészségesen tudjanak felnőni. Ez ne egy pillanatnyi fellángolás legyen, amit nagyon sok ember elkövet, „jó most szedjük, mert annyi mindent hallottam az algákról ”

Túl sok beteg gyerek van ahhoz, hogy ezt luxust megengedjük magunknak, már csak akkor nyúlunk segítségért, ha már megbetegszik a gyerek.

Megelőzés kell szemelé helyezni, így sok betegség elkerülhető!

Mi szülők, mindent megadunk a gyereknek, (pl csoki, fagyi, cukorka,) amivel sajnos hosszú távon csak ártunk a gyermekeinknek, és csodálkozunk hogy miért betegszenek meg. 

Nem hiszem, hogy napi 70 Ft- on, múlik, ennyibe kerül az Imune alga napi adagja. Úgy érzem ennél sokkal több el megy, amivel nem kimondottan az egészségét őrizzük meg.

Egy fejlődésben lévő gyereknek, még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a tápanyagok be jussanak a szervezetébe. ( nem a gumi vitaminra gondoltam) Hiszen hónapról- hónapra, nőnek, fejlődnek, ezt pótolni kell, és ezt a kakaós csigából nehéz lesz fedezni. 

Az én alga tapasztalatom mint szülő, én is mindent ugyan úgy megadok a gyereknek ami tőlem telik.

Nem tiltom el a fagyitól, a gumicukortól, egyéb finomságoktól, de inkább ha lehet, gyümölccsel oldom meg az édességet. 

 

 

Imune algát, fiam is 6 éve szedi, akárhogy is nézem, előtte még nyáron is vírusos megfázással, lázzal szenvedett. Sok mindent megoldottunk az algával, pl, fájt a hasa mert elrontotta, szét szedtem a kapszulát, össze kevertem 1dl vízzel, húsz perc múlva nem fájt a hasa. Fájt a feje, ugyan ezt csináltuk fejfájás elmúlt. Herpesz ki jött a szája fölött, előtte kentük amit herpeszre adtak, kipróbáltam az algát két nap után, estére már teljesen leapadt. Rögtön észre veszem ha nem szedi, (mivel anyukájával él, nem mindennap látom) a szája széle ki van repedve, ezt két nap alatt megoldjuk, és sorolhatnám még.

 

Pár szülőnek a tapasztalatait amit megosztottak, most meg osztom veletek is.

 

Pálfy Ingrid
    - Jó estét Mindenkinek, 5 éves Kislányunkkal tegnap voltunk ellenőrzésen a gyermekorvosnál. Megtudtuk, hogy 2015 októberben jártunk orvosnál utoljára, pedig ovit kezdtünk 2015-ben. Minden reggel algát fogyasztunk... és jó párszor voltunk tanfolyamon...

Szabóné Mariann és Miklós
    - Egy éves, napi 1 alga szedés után tanulási nehézséggel küzdő 3.-os gyerek 4-es 5-ös jegyeket hoz, a gyerek kicsit még hebrencs, oda kell rá figyelni!
    - Barátnőm kisunokája másfél éves, hétfőn boldogan mondta, hogy a körzeti orvosa szerint 3 éves szinten van, értelmesen kommunikál, sok mindent ismer, színeket és számokat is ismer, gyönyörűen fejlődikFéléves kora óta szedi az algát a kislány, 1 kapszulát kibontva.

Ha másoknak is hasonló tapasztalati vannak, gyermekével, unokájával kapcsolatban, és ezt szívesen megosztaná másokkal, várjuk tapasztalataikat.

Imune alga szedése gyermeknek

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk