Termékek Menü

Green Gold IMUNE® - Wellstar nyereménysorsolás

 

Minden hónap végén a Wellstar tart egy nyereménysorsolást, amely során a résztvevők között 3 BYAS szett kerül kisorsorlásra. 

 

 

1.díj - „BYAS Beauty Set“ Érték: 600€

2.díj - „BYAS Creme Set“ Érték: 150€

3.díj - „BYAS ReNewLife Premium Set“

 

 - BYAS BEAUTY SET FaceLifter videó ( 2x a képernyőre kattintva indul):

 

 

 

1. Kérjük, készítsen egy fotót az Imune dobozról úgy, hogy a címkén található sorszám jól olvasható legyen.

2. Kérjük, küldje el a fotóval együtt az adatait a szállításhoz: név, szállítási cím, email, mobilszám.  Kérjük tüntesse fel a WellStar forgalmazó nevét és ID számát, akitől a hologramos címkével ellátott terméket vásárolta.

Wellstar forgalmazó:  Csuka György,  ID 423115

3. Kérjük, írjon egy rövid összefoglalót a Green Gold IMUNE® jótékony hatásairól és a termékkel kapcsolatos tapasztalatairól. 

 

NYEREMÉNY SORSOLÁS SOROZAT SZÁMÁT MINDEN HÓNAPBAN KÖZZÉ TESSZÜK!

 

Írja be a "Személyes termékbeszámolóm" a forgalmazó nevét, ID számát!

Wellstar forgalmazó:  Csuka György,  ID 423115 

 

 

 

 

Letöltés Kérjük a fényképet és a személyes beszámolót az alábbi e-mail címre továbbítani:

hu-support@wellstar.info

 

 

 

Annak érdekében, hogy megvédjük magunkat a hamisítványoktól, a WellStar 2019. márciusától kezdődően minden doboz Imune-t hologramos címkével lát el. Ez segíti a partnereket és ügyfeleket abban, hogy könnyen felismerjék az eredeti WellStar Green Gold IMUNE® terméket.

Ez a kampány nagyszerű lehetőség arra, hogy az új "minőségi védjeggyel" elállátott Green Gold IMUNE® pozitív hatását és rendkívüli minőségét népszerítsük, amely révén ügyfeleink minden hónapban 600 € összértékig BYAS nyreményekhez juthatnak..

 

 

A modern életforma sokféleképpen emészti energiánkat és vitalitásunkat: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar ideális megoldást nyújt ezekre a kihívásokra: Green Gold IMUNE®.

Green Gold IMUNE® nem más, mint vitális anyagok különleges kombinációja, amely a négy leghatékonyabb algafajtából származik. A Haematococcus Pluvialis algából nyert és a világ legerősebb sejtvédő antioxidánsának számító asztaxanthint, több ezer vitális anyaggal kombinálja, amely rendkívül nagy biológiai hasznosulást nyújtó tulajdonságát a  Spirulina Platensis, Lithothamnium Calcareum és a Chlorella Vulgaris algából meríti.

Green Gold IMUNE® fogyasztása, jelentős vitamin-, ásványi anyag-, enzim-, nyomelem-, fitokemikália-, esszenciális aminosav-, valamint a a világ legerősebb antioxidánsának számító asztaxanthin tartalmának köszönhetően, nélkülözhetetlen minden napi vitalitásunk biztosításához.

 

 

Green Gold IMUNE® termékben lévő mikroalga olyan természetes növényi összetevő, amely rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaz és számos pozitív hatást gyakorol a szervezetre, amelyet világszerte több ezer tanulmány vizsgált és igazolt. Egészségre gyakorolt rendkívül pozitív hatását számos egyetem és tudományos intézet dokumentálta. A publikációk olyan kutatási projektek széles körét fedik le, amelyek vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő, vagy gyulladáscsökkentő hatásáról számol be, valamint az izomtömeg növelésében, az anyagcsere felgyorsításában és a vércukorszint csökkentésében betöltött jelentős szerepéről.

Különösen a mai korra jellemzően mindig akadnak olyanok, akik olcsó utánzatok formájában hamisítani probálják a díjnyertes termékeket és jutányosabb áron kínálják az utánzatokat. Ezek a termékek klinikailag nincsenek bevizsgálva, ipari gyártású összetevőket tartalmaznak, és nagy mennyiségben tartalmaznak szennyezőanyagokat.

 

 

Green Gold IMUNE® - Nyereménysorsolás
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.