Termékek Menü

Építse be családja alaptáplálkozásába az algákat

Építse be családja alaptáplálkozásába az algákat

"minden felelősen gondolkodó ember vállaljon aktív szerepet egészsége megőrzésében, visszaállításában, gyermekei egészségének védelmében."

 

Ajánlás mindenkinek, aki tenne valamit az egészségért de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá.

Dr Visnyay Beáta vagyok. 2008 március közepén találkoztam a Wellstar International GmbH mikro- alga alapú készítményeivel. Meghallgatva egy előadást, azt gondoltam, megtaláltam azt a táplálékot, amivel a prevenciót szolgálhatom, hiszem a krónikus betegségek kialakulásának akár a 80%-áért a nem megfelelő táplálkozás tehető felelőssé s azokat a vitálitalokat, amiket bátran ajánlhatok mindenkinek, akinek több energiára van szüksége, mert tudom 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Labororvosként többször találkoztam látszatra egészséges fiatalemberekkel, akik alkalmassági vizsgálatra érkeztek a laboratóriumba. A vizsgálatok eredményi azonban jó néhány esetben ijesztő képet mutatattak, holott panaszai nem voltak az illetőnek.

Megkérdezésre nagyon sokszor kiderült, hogy valamilyen „energiaital” fogyasztása áll a háttérben. Többször előfordult, hogy az illető abbahagyta az említett italok fogyasztását, és a kontrol eredményei már megfelelő értéket mutattak. Ezért örültem a Wellstar mikroalga alapú vitálitalainak, mert csak természetes anyagokat tartalmaznak. Spirulina az alapjuk, és  nagyon sok gyógynövény és gyümölcs kivonatával érik el a kívánt vitalitástnövelő „energetizáló” hatást.

A Spirulina, a Chlorella és a Lithothamnium mikroalga, MAGA AZ ÉLET! A földi élet velük kezdődött. 4000 vitális anyaggal testi síkon segítenek, de hordozzák a jól működés kódját, amit információ szinten adnak át a sejtjeinknek. Orvos- természetgyógyász szerint, minden felelősen gondolkodó ember vállaljon aktív szerepet egészsége megőrzésében, visszaállításában, gyermekei egészségének védelmében.

Építse be családja alaptáplálkozásába az algákat, hogy megtapasztalhassa az élet mindennapi apró csodáit. Nincs más dolgunk, mint hogy elfogyasszuk a saját napi adagunkat.

 

Dr Visnyai Beáta

laborszakorvos és természetgyógyász

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk