Termékek Menü

Emlékszem az első páciensemre, akinek „mertem ajánlani”

Emlékszem az első páciensemre, akinek „mertem ajánlani”

„Akkor egy doboz kapszulázott algát kapott, és egy hét múlva saját lábán jött be a rendelőbe”

 

A szerdai webkonferenciák hallgatói már ismerik a lelkesedésem, amit az algákkal kapcsolatosan fejtek ki hetente szerda este 9-től, ameddig tart a fórum itt lehet kérdéseket is feltenni, amelyekre válaszolok. Ez a lelkesedés azért töretlen, mert naponta igazoljuk az algák, hogy mit tudnak.

 Emlékszem az első páciensemre, akinek „mertem ajánlani” ugyanis azt mondta nekem szó szerint „doktor úr én szedem ezeket a gyógyszereket, de napról napra rosszabbul vagyok” Nem akartam se magamat, sem őt becsapni további gyógyszer cserékkell, mert sápadt volt és 3 lábú bottal csoszogott be a 76 éves nőbeteg. Akkor a zöld aranyat, a poralgát adtam a kezébe, és szóltam nem lesz kellemes íze, de őt ez nem érdekelte. Egy hónap múlva bot nélkül érkezett, hogy hoztam-e neki újabb doboz algát…

Egy májzsugort előállító középkorú férfi, akinek nem a víztől, lett a betegsége, a kórházból hordágyon hoztak haza. A fejét se bírta felemelni.. Azzal a javaslattal küldték haza, hogy indítsa el a rokkantosítását. Akkor egy doboz kapszulázott algát kapott, és egy hét múlva saját lábán jött be a rendelőbe. Természetesen a szívelégtelenségét, a veseműködését is megfelelően kezeltük gyógyszerekkel, kapott máriatövis-kivonatott is, és természetesen megváltoztatta az életmódját is, a táplálkozását is. Nos az eredmény az lett, hogy 140 nap múlva vissza állt dolgozni, és azóta se volt táppénzen. sajnos az életmódváltás nem lett 100%-os, a májfunkciói ismét eléggé figyelmeztetőek, de nem alakult ki az ascites, vagyis hasűri  folyadékgyülem.

Köszvényes rohamai miatt kezdte el fogyasztani egy páciensem az algákat, és arra panaszkodott, hogy a húgysavszint értéke nem akar csökkeni… Amint kikérdeztem a táplálkozási szokásait kiderült, hogy a mindennapi husipapiról nem tud lemondani, de elégedetlen volt, hogy még mindig nem jó a laborértéke. Azt javasoltam akkor, hogy hagyja abba az algák szedését, nem neki való… Erre kifejtette, hogy megpróbálta, de akkor ismét előjönnek az iszonyú ízületi fájdalmai  és gyulladásai…

Nos miért mondom el mindezt? Hát azért, hogy megértsük az algák csodálatos hatását: SEJTTISZTÍTÁS, SEJTTÁPLÁLÁS, SEJTVÉDELEM – mert ez az alapja a szerteágazó hatásuknak és nem gyógyszer, hanem 100%-os táplálék.

A másik amiért szót kértem itt, az, megértsük: Életmódváltás nélkül ne várjunk el teljes gyógyulást!!!

Mert attól betegszünk meg amit megeszünk és amit gondolunk, és akkor fogunk csak meggyógyulni, ha másként táplálkozunk és másként gondolkodunk.

 

Dr Budai L Károly

 

 

blog comments powered by Disqus