Termékek Menü

Doktornő őszinte vallomása

Doktornő őszinte vallomása

„A ZŐLDARANY (Green Gold Imune) jótékony hatása egyedülálló”

 

A betegségek megelőzéséről 1974-ben a nővérképzőben tanultam először, és családorvosként megdöbbenve tapasztaltam, hogy az egészségügy gépezetében nyoma nincs ennek a szemléletnek.

10 évet töltöttem a „pharma bussinessben” orvoslátogatóként, veszem a bátorságot, hogy felvessem az alábbi kérdéseket.  

Ha tényleg igazak a mai modern terápiás sémák, az úgynevezett tényeken alapuló gyógyítás állításai, akkor miért van egyre több elbutult idős ember?

Miért találkozunk egyre több srtroke-on átesett fiatalemberrel?   

Miért kell végignéznünk fiatal édesanyák haláltusáját?

Miért esik áldozatául a ráknak egyre több gyermek?

Tényleg GYÓGYÍTÁS az, amit ma alkalmaz a medicina?

Biztosan csak azok a fegyverek léteznek, amiket a vegyipar ad az orvosok kezébe?

Örvendetes hogy egyre több orvos ismeri fel, hogy igenis van más út is. Igenis vannak bizonyítékok, hogy visszafordítható az érelmeszesedés, hogy le lehet győzni a halálos kórt!

 Igenis léteznek módszerek, hogy megelőzzük a civilizációs betegségeket.

Az egészség nem a szerveink, hanem a szerveinket alkotó billiónyi sejtjeink szintjén dől el. Szervezetünk legkisebb egységeit, a sejtjeinket kell megóvni, táplálni. A ZŐLDARANY (Green Gold Imune) jótékony hatása egyedülálló, sejtszinten méregtelenít, sejttápláló és sejtvédő hatású.

A legerősebb bizonyítékot erre maga a természet, azok az apró élőlények szolgálják, amelyek a földi élet bölcsőjének tekinthetők- azaz a mikroalgák.

„Ők tudják” beléjük van kódolva a túlélés tudománya, ellenállnak minden ártalomnak, legyen az radioaktív sugárzás, nehézfémek, kemikália. Magam is megtapasztaltam a mikroalgák jótékony hatását, többszörösét végzem el feladataimnak, pedig mindössze 3 hete fogyasztom a Wellstar Green Gold Imune alga készítményt. Energikusnak, fiatalosnak érzem magam, és legfőképp kedélyállapotom az ami frenetikus. Nyoma sincs kimerültségnek, rossz hangulatnak, helyébe visszatért a régi vidám, alkotó, nyüzsgő énem.

Boldoggá tesz a tudat, hogy részese lehetek egy olyan úttörő munkának, amit a Wellstar képvisel.

Ajánlom jó szívvel e sorokat kollegámnak, akik tényleg akarnak tenni valamit a rájuk bízott páciensekért, és nem utolsó sorban saját magunk egészségért.  

 

Dr József Erika általános orvos

 

 

 

blog comments powered by Disqus