Termékek Menü

Daganatos betegség vélemények

Csuka György
2017. 05. 25. 07:00:00
Daganatos betegség vélemények

Daganatos betegség - betegek  véleménye, tapasztalatai

 

FONTOS! Imune alga komplex nem gyógyszer, nem csodaszer, nem helyettesíti a táplálkozást. Csak azokat a hiány tápanyagokat pótolja, amit szervezetünk az öngyógyítási folyamataira használ fel. Mivel egy komplex algáról beszélünk, ezért egy komplex hatást fejt ki a szervezetünkre, ami nagyban befolyásolja a kiegyensúlyozott egészséges működést.

 

 

 

G. Olga
    - 6 napja szedem az Imune algát, már napi 4 db-ot, mert nyirokdaganatot találtak. Hiszek benne, örömmel szedem, kedélyem is javítom. Vérnyomásom már javult, de gyomromszájam még fáj. Ismertetem az algát ismerőseimmel, családommal, videókat küldöm, és hálásan köszönöm a tanácsait!

Bíró Gyula
    - 2016 április óta szedem a napi 6 Imune algát, kemo után kezdtem. Hajam visszajött, és egyre sötétedik. Futószemölcseim eltűntek. Munkabírásom sokkal jobb, mint régen. Lényeg: kiválóan vagyok!!
    - Novemberi tanfolyam azonnali eredménye: nem fáj a visszeres lábam, és simítom ki az ereket!
    - Kedves Karesz! Ma este két AHA élményem volt!!! Köszönöm!

Frigyesy Róbert
     - Feleségem melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát, az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap elteltével negatív kontrolleredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők, a gyerekek és a kutyánk is szedik az Imune algát.


Petrik Anikó
    - 35 éves férfinak a hátán volt 2 db tojásnagyságú zsírmirigye, ami pár doboz Imune alga szedése után eltűnt, felszívódott, tehát nem fakadt ki. Viszont 50 éves nőnek a fején volt több zsírmirigy, ami viszont kifakadt
    - Ma egy hölgy felkeresett, s érdeklődött, a termék felől, mert ő nem hitt a szemének, amikor Laci bátyámat meglátta, akit egészségesnek, vidámnak, jókedvűnek látott, s tavaly ilyenkor együtt voltak és felkészültek a legrosszabbra, a halálra. Igen nagyon nagy változáson ment keresztül az egy év alatt, hiszen minden hónapban elfogyaszt 1 doboz algát, s ő maga mindig elmondja, hogy ettől jobbat még nem szedett, s nagyon elégedett és boldog

- Az unokatestvéremnek is volt a bal mellében egy 3-cm csomó, és az alga fogyasztásával sokat kisebbedet. 

Mikita Maya
    - Vastagbél daganatból "lábadozom". Második doboz algát szedem. Sokkal energikusabb vagyok, mint előtte.

Bíró Marika és Gyula
    - Egy éve szedem az Imunet, napi 6, kemo után. Erőnlétem másfél hónap alatt helyreállt, erősebb vagyok, mint három éve. + két alaptanfolyam, mindig másra figyeltem.


2018. 02. 20. Bíró Marika és Gyula
    - Gyula írja: Kemoterápia után, 2016 április óta szedem az Imune-t, napi hat szemet. Az algák helyreállították a biológiámat. A 2017 márciusi tanfolyamon a teremtésre figyeltem, több-kevesebb sikerrel alkalmazom. Mellékhatásként tökéletesen egészséges vagyok!!!

János
    - Nem tudok eléggé hálás lenni az ÉLETVÁLTOZTATÁSÉRT, amit korábban még Szegeden kaptam. Valahová elveszíthettem a vastagbél daganatomat, mert nem találják.... csak nevetek az orvosokon... és kerülöm őket. Ha felvettem volna a kemót, már halott lennék. Köszönöm Karesz és Réka

Marika és Gyula / Pécs (1,5 éve szedi az Imune-t)
    - Kemoterápia után, tavaly április óta szedem az Imunét, napi hat szemet. Az algák helyreállították a biológiámat. A Germán Gyógytudomány segítségével megtaláltam a problémám okát, már el tudom mondani, hogy mi miért történt velem. Kétszer voltam tanfolyamon, a tavaly novemberinek a kézzelfogható eredménye az volt, hogy azóta nem fáj a visszeres lábam. Az idei márciusin a teremtésre figyeltem, több-kevesebb sikerrel alkalmazom. Egészséges vagyok, a vitaminjaimat és a búzafüvet abbahagytam, nem szükséges.

G. Zsuzsi
    - Egy és fél éve szedem az Imune algát. Minden nap 3 kapszula alga + torna 25-30 perc. Sok változást vettem észre. Nyáron kívül, mindig majót (atlétát) szoktam hordani a blúz alatt, most nincs szükségem rá. Igen melegem van. 17 éves koromban egy daganat lett a hátgerincemen (zsírdaganat), féldió nagyságú volt. 42 éven keresztül nagyon megszoktam, hogy ott legyen, körülbelül másfél hónapja vettem észre fürdés közben, hogy majdnem eltűnt, alig érződik egy kicsit, biztos az alga és a gyakorlatok segítettek. Megfázva nem voltam, amióta az algát szedem.

 

 

 

 

 

 

A fenti Imune alga tapasztalatokat, véleményeket, szerdánként személyesen is meghallgathatod online, kényelmesen az otthonodban.  Ezen az oldalon találsz részletes információt: Orvos az algákról

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk