Termékek Menü

Cukorbetegség, koleszterin, triglicerid, betegségekre algákkal

Csuka György
2017. 04. 27. 00:00:00
Cukorbetegség, koleszterin, triglicerid, betegségekre algákkal

Algák hatása - triglicrid, koleszterin, és a cukorbetegségre. 

 

 

A fent említett betegségek Magyarországon népbetegség, több mint egymillió ember szenved cukorbetegségben. 

Ennek jellemzőbb okai: Mozgásszegény életmód, és ami ennek a következménye az elhízás. Ez két fő oka cukorbetegség kialakulásának. De ha tovább megyünk, akkor közre játszik a stressz, és azok a haszontalan ételek mint pl. a cukor ami nagyon sok olyan élelmiszerbe benne van kiegészítőnek amiről nem is tudunk. Mellette a  finomított pékárúk, ezeket nap, mint nap, rendszeresen megesszük, bevisszük a szervezetbe, szép lassan kialakul a koleszterin, triglicerid, cukorbetegség egyéb szövődményei.

Már nem kell negyven évesnek lenni ahhoz, hogy cukorbetegség kialakuljon. Sajnos  egyre több gyerek szenved ebben a betegségben. Ezt egy életen át kell hordozni bármilyen betegségről, legyen is szó. Megoldás, amit sokan ismernek, odafigyelni az étrendre, és gyógyszeres kezelés, persze a mozgás is hozzá tartozna. De ha ez igazán megoldást adna, akkor miért van még mindig ennyi beteg ember? Sok mindent hallani médiába, olvasni különböző reklámokban, ez és, ez a termék erre a betegségre jó, vagy  ezt iszod elmúlik a.., vagy ezt eszed mindennap, megfog szűnni a betegséged. Tele van az internet, az újságok, reklámok, bármerre nézünk, nem győzünk válogatni, sok jó termék van a piacon.

Most ebben a cikkben a megoldást várod  a problémádra, erre, és erre jó az alga – algák. Arra gondoltam nem az elméleti részét mutatom meg hogyha szeded, elkezded fogyasztani miért fog segíteni. Inkább a  másik oldalát a gyakorlati részét mutatom meg, azoknál az embereknél aki már meg is tapasztalták, és változást hozott az életükben. Ha át olvasod, mindenkinél  azt látod, nem csak az adott betegségben segített az Imune alga.

 

 

Wittmann Gabriella
    - Kedves Karesz, tájékoztatlak, hogy 87 éves apósomnak örömünkre három havi alga szedése után lement a vércukra (10 egységről 7-re) lábán a fekélyes seb begyógyult, nem nedvezik!!

Diós Klári
    - Napi 6 db alga, mozgás, sok finom tiszta víz, minőségi élelem fogyasztása, konfliktus megoldása, több tanfolyam megélése és alkalmazása: kettes diabétesz a múlté. Minden oké :)

Csengeri Zsolt
    - Tapasztalat : kb. hat hónapja napi 6 alga : a koleszterin 9,5-ről 7,0-re – a triglicerid 3,4-ről 2,1-re – a cukor 7,2-ről 5,3-ra csökkent. 

dr. Szabó Irén
    - Terméktapasztalat: tartós vérnyomás csökkenésfogyás, vércukor csökkenése, több energia, jobb általános közérzet, puffadás csökkenése, fáradékonyság csökkenése, haj, köröm megerősödése. Az algák elvégezték a nagytakarítást a szervezetemben.


Várhidi Éva
    - 6 éve vagyok algafogyasztó, ezalatt mindenféle takonykór, torok, köhögésem megszűnt, megoldódott a cukrom, a hypertóniám, koleszterinem. Szerda estéimet Karesszel és veletek töltöm.   
     - Tegnap esti megbocsájtással rendbe jött mára a hátam idegfájása, már minden lépésnél nyilallott baloldalt volt
     - A pajzsmirigy leletemet ad acta tettem. A Dg nincs a homlokomon, és én jóban vagyok magammal, ezáltal JÓL vagyok.

Szabó Mariann és Miklós

A párom baleset utáni 24,6-os cukra folyamatos mérés mellett a "gyógyszerét" negyedével csökkentette, míg el nem hagyta, 3 havi átlaga 5,8volt az orvos behívta,hogy mit szed

 Gyerekkorom óta meglevő anyajegy, ami az orromon volt eltűnt és egyéb anyajegyek is folyamatosan tűnnek el másfél éves algaszedés után
 55 évesen nem ismerem a változókori problémákat, barátnőimtől hallom a nagyfokú hangulat változást, hőhullámokat, ingerlékenységet.Rám nem jellemző, aminek nagyon örülök!
 A 81 éves anyukám legalább 10 évet letagadhat, amit már többen is mondtak Neki, teljes háztartást vezet, bevásárol, intézi a dolgait, ha elfárad 10-12 óra alatt jól kipiheni magát. Nagyon örülök neki!
 Barátnőm 15 hónapos kisunokája napi 1 algát kap kibontva az ételébe belerakva, gyönyörűen fejlődik, nem beteges és nagyon szép haja nőtt. Nagyon örülünk neki!
 A 81 éves anyukám a gyógyszertárban megmutatta az alga dobozát. Az egyik gyógyszerész ismerte és azt mondta, hogy nagyon ajánlja általános erősítésre, amit az anyukám már régóta tapasztal magán.
    - Egy ismerős gyógyszerész fogyasztja az algát, már az ismerősének is kéri, sokkal jobban bírja a napi strapát

Börgöndi Antal
    - A sógorom inzulinos cukorbeteg. Szedi az algát, szép lassan javul a cukorszintje. Az orvosa csökkentette az inzulinadagokat, a 3 havi értékek is egyre jobbak.
    - 3,5 éve szedjük az algát. Több az erőnk, jobb a kedvünk, az alvásunk, a vérnyomásunk már normális. Több éve fennálló foggyökér-gyulladás 1,5 havi algaszedés után eltűnt!!
    - Mindenkinek szívből ajánljuk a tanfolyamot, így magunkat is "helyre tudjuk tenni", és másoknak is tudunk segíteni! Színtiszta, igazi nyereség!
   

Szigetvári Szilvia
    - Édesanyám 3 hónapja eszi az algát. A koleszterin szint eddig mindig magas volt, a vas pedig alacsony. Most tökéletes a vérképe!

Kérdésed támadna betegségeddel kapcsolatban, minden szerda este 21ó. orvos válaszol 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk