Termékek Menü

Csodálatos az IMUNE termék, nincs olyan nap, hogy valaki fel ne hívna

Csodálatos az IMUNE termék, nincs olyan nap, hogy valaki fel ne hívna

„Akik viszont nem fogadták el az algát, úsznak az árral szemben, orvostól orvosig járnak kezelésre, s csak sajnáltatják magukat”

 

Anikó rendszeres látogatója a szerda esti webkonferenciáknak. Hétről hétre osztja meg velünk a környezetében tapasztaltakat. Ezek közül sorolunk fel most néhányat.

Ica barátnőm férje tegnap azt mondta, hogy az ALGA igazán nagyon jó, 1 hónapja szedi s a 24 cukra 6-7 lett. Inzulint szúrt napi szinten 4x, de lecsökkentette, 1x szúrja magát.!

80 éves néni cukros kb 2 hónapja algafogyasztó, de közben a dr, levágta a kisujját, mert nem gyógyult a seb, viszont most hegesedik, s begyógyult a seb. Lányának a csontritkulásban lettek jók az eredmények, de a héten újra elvitt 2 dobozzal, mert pajzsmirigyre operálni akarják, viszont ő tiltakozik ellene.

Zsóka pogácsával 5cm.es szálkát nyelt le, s ezáltal a belekben bebolyhozódott, megoperálták, s azóta a nap 24 órájában fájdalommal élt éveken keresztül. Boldog vagyok, mert ő volt eddigi a legsúlyosabb beteg, akinek az algát ajánlottam. Nagyatádi, és amikor felhív, örömet hallok a hangjából, el tudja hagyni a lakását, el tud menni sétálni.

Egy ismerősöm 5 éve beteg és 135 orvos kezelte már, márciusban elkezdte az ALGÁT fogyasztani. A héten tudatta velem, hogy kb 50%-os a gyulladása, a pszichológus a 6 gyógyszerét csökkentette.

A 92 éves bácsit ma meglátogattam, nála volt a legtöbb változás eddig. 16 gyógyszerét február óta fokozatosan elhagyta. Mostanában kemény a széklete, viszont farkasétvágya van. Algafogyasztás előtt joghurton élt, most pedig mindet elfogyaszt.

3 új algafogyasztóm van , s 2 hete fogyasztják , s már visszajeleztek, hogy nem fájnak a csontjaik, mint azelőtt, s jobb a teherbíró képességük, s nagyon örülnek, hogy hozzájutottak.

Augusztusban hárman vásároltak egy-egy doboz algát, tegnap újra rendeltek 3 dobozzal, mert egyszerűen 75 évesen visszatért az erőnlétük, boldogabbak, állandóan kommunikálunk, meghallgattam velük az előadásokat a You Tub-en és webkonferenciát.

Minden Imune algafogyasztómtól csak pozitív visszajelzést kapok. Elégedettek, jobban alszanak, teherbíróbbak, jobb az étvágyuk, az orvosságokat mindnyájan csökkentették.

KÉRDIK „AZ ORVOSOK MIÉRT NEM AJÁNJLJÁK..”

Egy 35 éves fiatalember több hónapja küzd egy lábon kihordott sárgasággal, májgyulladással s Prágába jár kezelésre. Két hónapja kezdte el az algát szedni, s jók lettek az eredményei.

Ildikó 5 hónapja fogyasztja az algát, a fején több zsírmirigy volt, ami kifakadt, s ma a barátnőjével futottak a buszhoz, s a barátnője hazáig szuszogott, liheget s ő nem érzett fulladást.

72 éves Olga néném januártól szedi, az Algát. Hat féle gyógyszert szedett, amit már abbahagyott. Évente befekszik kezelésre a kórházba, ezt tette most is. A dr. nő injekciót és infúziót akart neki adni, de ő elutasította, azzal indokolva, hogy ő kitűnően érzi magát, mert Algát fogyaszt, s csak a masszázsok miatt jött a korházba. A Dr. nő egyetértett vele és érdeklődött a termékről.

A néném beutalóért ment, a dr. nő megkérdezte, „hogy van-e még gyógyszere, mit írjon fel?” Ő válaszolt, hogy dr. nő én már a 6 gyógyszerből nem szedek egyet sem, kösz, jól vagyok, nem kérek gyógyszert. Erre rutin vizsgálatot csinált, s nővér mondja, „hogy persze, mert algát szedek azért ilyen jó.” Erre a dr. nő válaszolt, hogy ismerem az algákat, és ha úgy érzi, hogy ez jó, akkor csak tessék tovább szedni.

Az unokatesóm Marika látása javult, letette a szemüveget, a pajzsmirigye is gyógyult a dr. nő mondta, ilyen jó eredménye még nem volt, pedig évek óta gyógyszert szedett rá.

72 éves Cipruson élő hölgy üzeni, hogy életében még soha nem szedett olyan gyógyszert, ami úgy hatott volna rá, mint az IMUNE, ezért újra rendelt 2 dobozzal s nagyon boldog, mert gyomorfájdalmai megszűntek.

Kb. 60 ember szedi az algát mindenki a gyógyulásról számol be, egy kivételével az keresztanyám, aki kijelentette, hát hiába nem tudok lemondani a gyógyszerekről, pedig 16db szed.

Csodálatos az IMUNE termék, az emberek hálásak, nincs olyan nap, hogy valaki fel ne hívna, és csakis pozitív dolgokról informálnak.

Akik viszont nem fogadták el az algát, úsznak az árral szemben, orvostól orvosig járnak kezelésre, s csak sajnáltatják magukat.

Dr. úr. tudod azért van sikerem az Imune-nal, mert leülök emberekkel beszélgetni, meghallgatjuk együtt az előadásodat. Tudod mit mondtak? Olyan vagyok mint egy professzorka, pedig januárban még azt sem tudtam, hogy mi a Chlorella…

Petrik Anikó – Kisgéres - Szlovákia

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk