Termékek Menü

BYAS Perfection Body Lifter 2

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
179.990 Ft
Cikkszám: BODY2100001
Elérhetőség: 3 db raktáron

 

200.000Ft

179.990 Ft/db 

Részletek a leírásban

Készlet korlátozott

*Szállítás ingyenes 2 - 5 munkanap alatt 
Készleten

Gyártó: Wellstar termékek
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Algák

Leírás és Paraméterek

BYAS BODY LIFTER- 2 részletei

A Body Lifter része a BYAS Professzionális Otthoni Hi-Tech Szépségápolási Készülékek sorozatnak. Fantasztikus testformáló eredményeket érhet el a Body Lifter-rel, kényelmesen az otthonában.

 

 

Rádiófrekvencia

A testzsír lehet bontani a Body Lifter található, amely a felső részén a bőr alatti zsírszövet és az alsó része a bőrben. A termikus hatása Body Lifter rádiófrekvenciás hullámokat erősíti a teljes anyagcserét a zsírszövet és így elősegíti a zsír lebontását. Kezelése testrészeket rádiófrekvenciás programok mindig megy együtt a használatát a BYAS testtől GEL és WellStar érvényes speciális LIPOrelease® hatóanyag-komplexum. RF programok: Karcsúsító (SLIM), Shaping (SHAPE)  

 

Rádiófrekvencia

Ezen túlmenően, a kollagén rostok "fehérje szerkezeteket okozott Szerződés (= zsugorodó hatás) következtében a termikus hatás a Body Lifter rádiófrekvenciás hullámok. Ily módon, a bőr fölöttük is készül feszesebb. Kezelése testrészeket rádiófrekvenciás programok mindig megy együtt a használatát a BYAS testtől GEL és WellStar érvényes speciális LIPOrelease® hatóanyag-komplexum. RF program: Nyújtás (STRET)

 

 


Elektromos Izomstimulátorok (EMS)

A szervezet azon izmok reagálnak a Body Lifter alacsony frekvenciájú áram impulzusok ajánlatkérő. Amikor az impulzus "off" az izmok ellazulnak újra. Ez a célzott stimuláció erősíti az izmokat, nőnek és a bőr felettük lesz feszesebb.

EMS programok: A simítás (SMTH) bőrfeszesítő (cég), emelő (lift)

 

Microvibration

A Body Lifter egyesíti EMS a microvibration technológia egyszerre masszírozza a szövetek közé. Kezelése test területek EMS programok mindig megy együtt a használatát a BYAS testtől GEL és WellStar érvényes speciális LIPOrelease® hatóanyag-komplexum.

 
 

 

ATSEC®  

Automatic temperature safety control

Maximális kezelési biztonság a folyamatos hőmérséklet-méréssel, közvetlenül a kezelő elektródákkal, automatikus kimenet szabályozással.

PES®

Personal effi cacy system

 A bőr hőmérsékleti maximumát elérve, akusztikus jelzéssel figyelmeztet a kezelendő felület váltására, folyamatosan vizsgálva a bőr hő kibocsátását.

MPST®

Multi Pro Synchron Technology

A Body Lifter egyesíti a szakosodott klinikák és intézmények által alkalmazott korszerű szépségápolási technikákat, mint rádiófrekvencia, EMS és mikrovibráció, több mint 100-féle program opció a testreszabott alkalmazásokhoz

HRF-TAS®

High Radio Frequency Triglyceride Absorption System

Meghatározott rádiófrekvenciás hullámok a 300 kHz-es tartományban stimulálják a zsírcellákat, amely révén azok megszabadulnak tartalmuk egy részétől (trigliceridektől).

HF-EMS®

High Frequency Electrical Muscle Stimulation

Nagyfrekvenciás impulzusokkal aktiválva erősíti a test izmait, nagy hatékonyságot elérve úgy, hogy a rendszer alkalmazható az érzékeny bőrtípusok esetében is

 

Figyelem! BYAS szettek vásárlása esetén INGYENES betanulási lehetőséget biztosítunk! Részletek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BYAS Perfection Body Lifter 2 179.990 Ft (bruttó) Fogyás BODY2100001

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!