Termékek Menü

Az Imune megváltoztatta az életemet!

Az Imune megváltoztatta az életemet!

„Pár nap múlva közölték, hogy rosszindulatú nyirokrendszeri daganatom van (Non Hodgkin – szindróma)”

 

2012 február tájékán egy kötelező tüdőszűrés alkalmával kezdődött a „történet”. Pontosabban már 2011 októberében jártam végig a kórházat indokolatlan vállfájdalommal.  A tüdőszűrés után két nappal mentem a leleteimért, amikor közölték velem, hogy meg kell ismételni a felvételt, mert valami nem stimmel. Miután megtörtént, orvosi konzíliumot hívtak össze.

A bal tüdőlebenyem előtt hatalmas szürke folt van , ami az egész mellkasomban megtalálható kisebb-nagyobb részeken.

Lymphoma – gyanú, azonnal induljak a hematológiára.

Megindult a lavina. Vizsgálatok sora, egyik orvosi szobáról a másikra. nem is értettem mi történik velem. Ekkor közölték, hogy két nap múlva műtét!

Ki kell venni a nyakamból egy nyirokszövetet, és ez az eset már túl komoly ahhoz, hogy elég legyen egy tűszúrásnyi szövetminta. Mindent azonnal és sürgőséggel intéztek.

Pár nap múlva közölték, hogy rosszindulatú nyirokrendszeri daganatom van (Non Hodgkin – szindróma)

Eddigre már szétterjedt az egész mellkasomban, gyomromba, a májamra. A nyakam duplájára dagadt. 15 kg-ot fogytam egyetlen hónap alatt, annyira erőm se sem volt, hogy elmossak egy tányért – szó szerint értve!

Semmiképp nem akartam kemoterápiás kezelést! Ekkor találkoztam az algával és az IMUNE kapszulával. Lenyelni nem tudtam, ezért szétszedtem a kapszulát, és vízben kevertem el napi hatot – nyolcat. Szörnyű volt az íze, de a szervezetemnek tápanyagra volt szüksége, amit már semmilyen formában nem tudtam magamhoz venni.

Az elszomorító az, hogy ekkor már annyira féltem, hogy ez teljesen felemésztette az energiámat, amit a gyógyulásra kellet volna fordítanom.

Eljött az idő hogy alávessem magam a „kemónak”, mert már az életbe maradásért küszködtem.

Minden egyes levegővétel fizikai fájdalmat és megerőltetést jelentett.

Döntöttünk: elmegyek kezelésre abban az esetben, ha az állítólag valamivel gyengébb, úgynevezett „kék” kezelést kapom, és mellette 6-8 Imune kapszulát fogyasztok.

Egy cikkben azt olvastam: az onkológusok 80%-a nem alkalmazná magán, ill. bármely családtagján a kemoterápiát! SEJTMÉREG!

Ennek ellenére szomorúan tapasztaltam, hogy a kezelőben egymás kezébe adtuk a kilincset, és van, akinek állva folyt le a gyógyszer, mert már nem volt egyetlen ágy és szék sem. Van, akit már családtagként kezelnek, mert hosszú évek óta visszajár.

A tapasztalat szerint sajnos egyre több fiatalabbakat érint a betegség, és a daganatos betegek száma napról napra, hétről hétre egyre csak nő.

Szörnyű volt látni a sok megtört, a betegségnek kiszolgáltatott embert!

A 3. kezelés után a daganatos sejtek nagy része eltűnt a szervezetemből. Ekkor már tudtam, hogy az Imune az a termék, amit el szeretnék juttatni minden család asztalára.

Az Imune megváltoztatta az életemet! Amit kapunk az algától, tényleg csak akkor fogjuk fel igazán, miután használjuk.

Most köszönöm szépen csodásan vagyok. Új értelmet kapott az életem, ég bennem a vágy, hogy nagyon sok embernek segíthessek új életet kezdeni.

Köszönöm Szerelmemnek és a Családomnak, hogy végig erősek voltak és bátorítottak, Budai L. Károly – nak, aki segített megtalálni a gyógyulásom kulcsát, a Wellstar – nak, hogy megalkotta ezt a csodálatos terméket, és Prof. Dr.  Stréter Lídiának

Magyar Kitti

 

 

 

GREEN GOLD IMUNE

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk