Termékek Menü

Az Imune joggal kapta a „zöld arany” nevet

Az Imune joggal kapta a „zöld arany” nevet

„Az ember egészsége értékét csak akkor tudatosítja, amikor már komolyan beteg, de egészségünkkel törődnünk kellene egész életünk folyamán”

 

 

Belgyógyászként, kardiológusként és körzeti orvosként dolgozom. Huszonöt évig voltam katonaorvos. Az algákról és az emberi szervezetre való pozitív hatásáról, daganatos megbetegedések esetében nagyon sokat hallottam már tanulmányaim során, az orvosi egyetemen Prágában.

Arról fölöslegesnek tartom polemizálni, hogy az édesvízi algáknak mekkora pozitív hatásuk van az ember egészségére. Számos tanulmány világszerte, de leginkább az amerikai és ázsiai egyetemeken demonstrálja, hogy például a Spirulina - kivonatok csökkentik a rákos daganatokat, Kb 4 hét alatt megszünteti a vérszegénységet, nyugtatja az allergiát, és védő hatása van a rádióaktivitás esetében is.

Csupán 3 hét alatt, napi 5gramm Spirulina fogyasztása a felére csökkentette a vizeletben előfordult radioaktivitást azon katonák és gyerekek esetében, akik Csernobilben tartózkodtak az atomreaktor robbanáskor.

A Chlorella Vulgaris és a Spirulina Platensis táplálékkiegészítőként használatos már több 10 éven keresztül. A WHO világszervezet szerint az algák az ötödik helyet foglalják el a teljes értékű táplálékok között.

Az IMUNE termékkel 2012 márciusában találkoztam a Wellstar német cég jóvoltából.

Egy olyan kivételes termékről van szó, amely a fent említett két algán kívül még két végtelenül értékes algát tartalmaz, nevezetesen Lithothamnium Calcareumot, melyet ásványalgának is neveznek, és a Haematococcus Pluvialis, a világ legerősebb természetes antioxidánsát (asztaxantin) tartalmazza.

Miután alaposan megvizsgáltam az Imune alga összetételét, nagyszerű hatását az emberi szervezetre, meghallgatva számos tapasztalatot az orvos kollegáktól, úgy döntöttem, elkezdem szedni-kipróbálom. Több mint 2 éves tapasztalatom van, rajtam kívül nagyon sok páciensem is tapasztalta saját magán a termék pozitív hatását.

Két évvel ezelőtt 121kg volt a testsúlyom, több mint 15 éven keresztül ingadozó artériás hypertenziával (magas vérnyomással) küzdöttem, nagyon erős migrének kíséretében.  

Ezenkívül cholesterol, zsírtöbblet-, anyagcsere-elégtelenség problémáim is voltak. Mivel derék-és csípőcsontfájdalmakkal is szenvedtem, napi szinten rengeteg analgetikumot,antireumatikumot szedtem. Persze ez a gyógyszerfogysztás mind nagyon nagy kárt tett a májammal. Ezért további gyógyszereket( hepatoprotektívum) kellett szednem, hogy regenerálódhassanak a májsejtjeim. Mindezek ellenére nem sikerült  6mmo/l érték alá csökkenteni a felsorolt gyógyszerekkel. A napi sportolást kénytelen voltam kihagyni, mert cholesterolgyógyszer mellékhatása nagy fájdalmakat okozott az izmokban. Már 10 nap után napi 6 Imune kapszulát fogyasztottam. Már a harmadik hét után észrevettem, hogy a délutáni fáradékonyságom eltűnt. Most csak azért iszom kávét mert szeretem az ízét, és nem azért hogy feldobjon, vagy hogy nehogy elaludjak. A táplálkozási szokásaimat nem nagyon változtattam meg, de ennek ellenére azt vettem észre, hogy kisebb az éhség érzetem.

 6 hónap után kellemesen meglepődtem, mert a súlyom 106kg lett. Csodálatos módon elmúltak a fejfájások, helyreállt a vérnyomásom , cholesterolértékem stabilizálódott gyógyszerek nélkül, és a májteszt eredményeim is kiválóak lettek. Hepatoprotektívumokra és további gyógyszerekre nincs szükségem.

 Vitális vagyok, sportolok, a kerti-és a házimunkákat illetve a fizikai terhelést nagyon jól bírom. Jelenleg 2-3 kapszulát fogyasztok naponta.

Édesanyám még fiatal korában reumatikus betegségben szenvedett, ezt követően szívizomgyulladása és szívritmuszavara lett. 32 évesen agyhártyagyulladása volt, emiatt hosszú ideig ágyhoz és tolókocsihoz volt kötve. Az ingadozó magas vérnyomás, arterosklerózis addig fajult, hogy invaled lett, és csak egy másik személy gondozásával volt képes létezni.

14 fajta gyógyszert szedett. Fél év Imune-, Kineto, és Genio fogyasztás után abszolút önellátó, hosszabb sétákra egyedül jár, kevesebbet felejt. nagy győzelemnek tekintem azt, hogy lényegesen kevesebb gyógyszert fogyaszt. Például magas vérnyomására 5 helyett csak kettőt szed, nincs szüksége cholesterol csökkentőkre, amelyek nagyon nagy izom fájdalmakat okoztak neki.

Depressziója, szorongásérzete elmúlt. ill. további gyógyszereket tudott elhagyni.

Nővérem, sógorom és további 5 páciensem, akiknek kettes típusú cukorbetegségük volt, már a második hónap után a glykémiaszint csökkenését tapasztaltam náluk.

Másfél év Imune - fogyasztás után két páciensem teljesen kiiktattuk a gyógyszeres kezelést.

Az Imune fogyasztásból profitálnak azon betegeim is, akik allergiában, illetve bronchiális asztmában szenvedtek. A többségüknek nem kellett szedniük az antihisztaminokat, egyéb orr – és szemcseppeket. Tüsszögés, köhögés, viszketegség elmúlt, vagy az elmúlt idénnyel összehasonlítva jelentősen csökkentek az allergiás tünetek.

Három fiatal női páciensemnek 3 hónap elteltével az Imune alga teljes mértékben feljavította a szervezetük vastartalmát, eltűnt a vérszegénységük, és minden normál értékre regulálódott. Gyógyszerek nélkül, az Imune – fogyasztással a 6 hónap után elvégzett vérkép-laboreredmények normális értékeket mutattak. Nem voltak tovább fáradékonyak, és nem volt többé kimerítően gyors a szívverésük. A hölgyek egészségesek boldogan sportolnak és minőségi életet élnek, hisz jól érzik magukat.

Befejezésnek talán annyit, hogy mindenkinek nagyon ajánlom a rendszeres algafogyasztást, mert egy kivételes és egyedülálló forrása azon anyagoknak, amelyekre a szervezetünknek feltétlen szüksége van, mert sejtszinten tisztít és táplál.

Az Imune joggal kapta a „zöld arany” nevet. Az ember egészsége értékét csak akkor tudatosítja, amikor már komolyan beteg, de egészségünkkel törődnünk kellene egész életünk folyamán.

Ahogy mondja egy latin közmondás „ a jó egészség felér a világ legnagyobb kincsével”

 

Dr. Hajdúk Igor

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk