Termékek Menü

Az elmúlt évben petefészekcisztát (3,9 cm) diagnosztizáltak nálam.

Az elmúlt évben petefészekcisztát (3,9 cm) diagnosztizáltak nálam.

„A fáradékonyságom néhány nap mikro-algafogyasztás után elmúlt, napi 12 órát is dolgozom, még utána is van erőm az otthoni munkára”

 

Számos terméktapasztalattal rendelkezem magam és családom körében, most azonban hálás emberek pozitív tapasztalatait írom le kérésükre a következő sorokban: 

40 éves egygyermekes anyuka vagyok. Az elmúlt évben petefészekcisztát (3,9 cm) diagnosztizáltak nálam. Műtétet helyeztek kilátásba, amitől nagyon tartottam, mert már volt benne részem. Két hét PUR (Green Gold Imune alga elődje )alga fogyasztása után a kontrollon már csak 2 cm volt látható. Egy hónap elteltével semmilyen elváltozást nem talált az orvosom.

Ezt megelőzően az egész napi munka után zuhantam az ágyba, reggel mégis fáradtan ébredtem. A fáradékonyságom néhány nap mikro-alga fogyasztás után elmúlt. Gyakran előfordul, hogy napi 12 órát is dolgozom, és még utána is van erőm az otthoni munkára.

Koleszterinszintem évek óta 6,8-ról nem tudtuk alacsonyabb szintre vinni. Az évente kötelező munkaalkalmassági vizsgálaton ez mindig problémát jelentett. Nagy öröm számomra, hogy a múlt évben esedékes vizsgálaton végre  4,6.os értékről szólt a diagnózis, amit azóta is tartok, hála az algának, különösebb diéta nélkül.

Az alkalmasságit végző orvosnak is feltűnt a jó eredmény. Ezt hogy csinálta? –kérdezte. És még valami: vékony testalkatú vagyok, mindig szerettem volna néhány kilóval többet tudni magamon, de nem sikerült. Nagy örömömre az alga segítségével sikerült pár kilót felszednem. Míg az elején nem rendszeresen, de most már egyfolytában fogyasztom a termékeket, hiszen évek óta meglévő problémáimat is rendbe rakta. 

Ludányi Gyuláné, Jászberény

 

 

További tapasztalatok, nőgyógyásztati vélemények

 

 

 

blog comments powered by Disqus