Termékek Menü

Az algák úgy működnek, mint egy „Svédasztal”.

Az algák úgy működnek, mint egy „Svédasztal”.

Az immunrendszerem is megerősödött, a 2 évig visszatérő légcsőhurutom télen nem jelentkezett

 

Fél éves intenzív algafogyasztás tapasztalatairól tudok beszámolni. Napi 3x3 Imune kapszulát szedtem eleinte, két hétig, és utána álltam vissza a 3x2 adagra. Vannak olyan emberek, akiknek ez problémát okozhatott volna, mert minden természetes gyógymódnak, ennek is lehet tünetfelerősítő hatása. Nálam ez nem volt. A tünetek erősödését az elkezdődő méregtelenítési folyamat okozhatja.

Én már ezelőtt is foglalkoztam a szerveztem méregtelenítésével, ezért nem voltak nálam ilyen hatások. Személyes tapasztalatom a vércukor értékek 3-4  mmol/I-es  csökkenése, fél év alatt 5kg fogyás. Hozzáteszem nagyon nehéz lefogynom, mert cukorbeteg vagyok, és egyéb problémáim is vannak az étkezéssel. Van olyan időszak, amikor egyoldalúan táplálkozom.

Néha voltak olyan rosszulléteim, aminek nem tudtam a pontos okát. Ilyenkor vettem be pluszba egy-két kapszulát, és az esetek zömében megoldódott a probléma. Ez talán furcsán hangzik, de szervezetnek rengeteg féle tápanyagra van szüksége.

Nem tudok minden alkalommal labor vizsgálatot kérni, hogy kiszűrjék, melyik hiányzik éppen a szervezetemből.

Az algák úgy működnek, mint egy „Svédasztal”. A szervezet kiválasztja belőlük azt a tápanyagot, vitamint, amire éppen szüksége van.  ha nem javult az állapotom, akkor természetesen én is felkerestem a háziorvosomat, de erre ritkán került sor.

Szedem az előírt gyógyszereimet, de kevésbé kell félnem a mellékhatásoktól, mert a máj, méregtelenítő munkáját is a segítik az algákban található hatóanyagok.

Az immunrendszerem is megerősödött, a 2 évig visszatérő légcsőhurutom télen nem jelentkezett. A közérzetem, a hangulatom jobb irányba változott az alga szedése során.

Voltak enyhe depressziós tüneteim, amik elmúltak az algáknak köszönhetően. Az arcbőröm is fiatalodott. Nehéz megállapítani a pontos koromat. A körmeim erősödtek, nagyon törékenyek voltak.

Sokáig akarok élni, látni a dédunokáimat, és segíteni a családomat a gyermekemre való felvigyázással, velük való törődéssel. Ezt a tervemet az az algák segítségével nagy valószínűséggel megvalósíthatom.

dr. Szabó Irén

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok