Termékek Menü

Allergia vélemények

Csuka György
2017. 05. 25. 11:20:00
Allergia vélemények

Allergia vélemények betegektől 

 

Mi akik több éve fogyasztjuk az algákat, nagyon egyszerűen beszélünk már azokról a betegségekről ami már a múlté. Azok akik még nem fogyasztották, nem nagyon tudják elképzelni milyen amikor már  a betegség nem szenvedés. A legfrissebb alga tapasztalatokkal segítünk  eligazodni, hogy van megoldás

 

 

 

 

Börgöndi Antal

- Nagyszüleim 100 éves házát újítom fel, napi 6 algát szedek, de nekem annyi energiám van, hogy fáradhatatlan vagyok; rengeteget tudok dolgozni, az áprilisi allergiám meg elmaradt.

Dr. Kovács Tibor

- Itt az allergia szezon sok pollenallergiás betegem panaszmentes, szénanátha, asztma .... gyógyszer nélkül természetesen ezzel magam is így vagyok 6 éve! - Refluxban, migrénes roham, fogyásban is jók a tapasztalatok - mint én is, de én a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve

Varsányi Gyuri:

 allergia-megszűnés, pajzsmirigyműködés helyreállt, vérnyomás-konszolidálódás,...csakúgy mint sportban elért jobb eredmények, nagyobb munkabírás vállalkozóknál, stb...az utóbbi idők feedbackjei :) kösziiii

Makrainé Erika:

Egy hónapja szedem az Imune algát! Eddig minden év április végén május elején allergiával szenvedtem! Teljesen megszűnt remekül érzem magam, mind a közérzetem, erőnlétem kiváló!!

Várhidi Éva

- Szomszédasszonyom fia Roli 2 éves kora óta szedi az algát, teljesen elmúlt az allergiája és a Kruppos rohamai, kiválóan tanul az iskolában, nagyon büszke vagyok rá (Írtam is róla a Jóisten zöld bogyó című írásomban)

- 4 év alatt elhagytam a fél marék dilibogyót, amivel mérgeztek, a 26 évig havonta kapott diliinjekciót, + cukor + hipertónia gyógyszereket, és sikerrel elmulasztottam a rengeteg hurutképzésemet az evések után

M. Zsóka
    - Másfél éve szedjük az Imune algát. Férjem allergiája elmúlt, nem vagyunk fáradtak. A gyermekeink sportolnak, maraton futók, mindig jobbak az eredményeik. Boldogok vagyunk, hogy megismertük az Imune-t, A konferenciák is sok segítséget adnak. Köszönöm a segítséget.

Szabó Mariann és Miklós
    - Kezdődik az allergiaszezon, nekem hosszú ideje fennálló allergiám - ami szemviszketéssel, torokfájással járt együtt - már tavaly sem jött elő, másfél évi
algaszedés.Bíróné Marika
    - 20 éve fennálló allergiám fél éves Imune alga szedés után megszűnt! Energiám sokkal több mint előtte! Néha túl sok is!

Petrik Anikó
    - A barátnőm 92 éves apja azt mondta, hogy lányom, nekem úgy elmúlt a hasfájásom meg a lábfájásom, csak tudnám miért. Mi tudjuk, most lesz egy éve, hogy fogyasztja az algát.

    - 1 éve vagyok Imune algafogyasztó. Allergiás voltam, kb 8 évig tartott. 3 szem Imnue-t szedek napi szinten s az idén nem voltam allergiás.
    - Minden ismerősom, akik algafogyasztók, éjszaka sokkal jobban alszanak, nappal nem faradnak el, a dagadt lábaik már nem dagadnakzsírmirigyek kifakadnak a fejen.
    - 20 éve folyamatos kezelésre jár pajzsmiriggyel Marika, 1 éve Imune-t szed, s a Dr. azt mondta neki, hogy ilyen jó eredménye még nem volt az évek alatt mint most.

Julia Puskas Graffagnini
    -
alga + tanfolyamok = rengeteg energia, allergia a múlté
    - oldom a konfliktusaimat, szedem a napi 3 algát, tükör terápia = fehér szemölcs a jobb vállamon, piros szemölcs a mellkasomon szemmel láthatóan kisebb lett 1-2 hét alatt! Köszönöm, jó úton haladok!

Erdei László
    - Fél éve szedem az algát és az allergiám eltűnt. Már nem kell kecsketejet szednem a pollenes időben.

Tibor és Éva
    -  Igazolom két hét kihagyás után visszatért az allergiám, de még milyen intenzíven. Pár nap újraszedés után minden rendbe jött.

Margó
    - Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ! Egyébként a vércukorszintem már gyógyszer nélkül is 4,6 és 5,6 között van. Az asztmám és allergiám is a múlté. Igyekszem eljutni egy tanfolyamra is.

    - Nálam a kenőcsbe kevert alga kihozta a szemölcsöt a jobb szemem alatt. Vagyis elmúlt.

Molnárné Zsóka
    - Örömmel osztom meg, hogy másfél éves Imune alga fogyasztása után férjem allergiája teljesen megszűnt, nekem a lábamról a visszerek eltűntek.

Ingrid
    - Tapasztalataink az algával: akinek ekcémája volt a családban, elmúlt. Allergiás tünetek szinte egyáltalán nem voltak egész nyáron, van akinek az emésztése jött teljesen rendbe, van akinek a női dolgai rendszereződtek.  A "járványokból" kimaradunk. Életünk része a GNM-es hozzáállás RéKaresz segítségével, és minden nap algát fogyasztunk, na meg sokat nevetünk, igyekszünk feltétel nélkül szeretni, elfogadni és félelem nélkül élni.

 

Kérdéseidre orvos válaszol minden szerdán este, online.

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk