Termékek Menü

Első doboz Imune alga után nézd meg a pikkelysömöröd

Csuka György
2017. 05. 31. 10:09:18
Első doboz Imune alga után nézd meg a pikkelysömöröd

Imune alga hatása a pikkelysömörre

 

 

 

Ha nem füstölsz mint egy gyárkémény, nem vagy minden áldott nap stresszes, egy doboz alga után megnézheted a pikkelysömöröd. Amit észre fogsz venni : elkezdenek halványulni azok a foltok, ami fejeden, az oldaladon, a könyöködön, térdeiden, kellemetlen viszkető érzés volt. 

 

 

Eddig biztos próbálkoztál szteroidos kenőcsökkel, fejeden ecsetelővel, különböző só terápiával, szolárium, napozás, amitől vissza is húzódik, általában fehér foltok maradnak utána. Aztán jön a következő időszak, amikor ezt részben, vagy egyáltalán nem tudod megoldani, és kezdődik minden előröl. 

 

 

Most jön az a kérdés, hogyan?

Belülről oldjuk meg a betegséged okát, ahonnan eredetileg is indul. Megfelelő víz mennyiséggel, ami alapból is elengedhetetlen, harmadik -  negyedik héten, kenőcsök, ecsetelők, napozás nélkül, a foltok halványabbak, a viszkető érzés a múlté lesz. 

Négy féle algának fogod ezt köszönni, egy alga komplex, ami a szervezetedben azokat a funkciókat fogja ellátni, ami az egészséges működéshez elengedhetetlen. 

 

Látvány önmagáért fog beszélni! Mellette lesz pár változás is: pl, körmeid erősebbek lesznek, hajad nem hullik, nem korpásodik, nem zsírosodik, ha ekcémád van, akkor az is vissza fog húzódni.

De ezt mind, mind, látni, érezni fogod!  

 

blog comments powered by Disqus