Termékek Menü

Első doboz Imune algám

Csuka György
Első doboz Imune algám

Imune alga, ami megváltoztatta az életem

 

 

Hogy is történt az első doboz algám?

Ugyan abban a helyzetben voltam mint most Te is lehetsz, tele ellentmondással, kétellyel.

 

2011.03. Határozottan emlékszem arra napra. Szép tavaszi napon éppen boltba tartottam, mikor ki szólít meg az utcán? „Szia Gyuri” Egy rég nem látott ismerősöm, kb 6 éve nem láttam nem is hallottam felőle. Persze mint ilyenkor „hogy vagy mit csinálsz?”bele folytunk a beszélgetésbe és ahogy ilyenkor szokás be is ültünk egy csendes kávézóba. Beszélgetésünk során szóba kerültek persze az algák, amiről annyit tudtam ha vödörbe hagyom a vizet akkor bealgásodik. Kérdezetem is tőle hogy mégis mire jó ? Annyit mondott fél éve szedi refluxa, allergiája, ekcémája amit azt se tudtam melyik micsoda, ezek a betegségek elmúltak. Annyira nem érdekelt ez a része de meghallgattam aztán beszélgettünk tovább.

Végén megkérdezte hogy nekem milyen bajom van? Válaszom, nekem semmi! Minden héten mozgok háromszor – négyszer, fejem szokott fájni de arra beveszek saridont , ha nem múlik el akkor beveszek még egyet, ha attól sem múlik akkor valamikor kettőt egyszerre.

Erre csak annyit mondott próbáljam ki az Imune algát, ha szedem meglátom mi történik. Mivel a részleteket azért nem fedtem fel neki, heti szinten három - négy migrénes fejgörcsöm volt , mellette egyik vírusból, a másikba alig bírtam kilábalni, a derekammal is kezelésekre jártam, pikkelysömöröm ami csak azért zavart mert arcom hajam is tele volt, szerintem ezt látta is. Ezért bele mentem a játékba. 


Adott egyet persze pont volt nála miért is ne lett volna. Aztán hozzá fűzte az adagolást hogy szedjem, és igyak vizet is. Mást már nem mondott.

Teltek múltak a napok, reggelente egy szem alga, aztán délután még egy szem semmi különös nem történt. Ugyan úgy teltek a napjaim mint előtte, fejgörcs két nap múlva saridonnal, levezetve, ne szóljon hozzám senki úgy se tudok válaszolni, csak hagy pihenjek már egy fél órát. 


A fejgörcsös migrén úgy kezdődik, ha ez Neked nincs nem is kívánom. Elkezd fájni a fej két oldalt, és ha ebben a pillanatban nem veszel be valamit akkor kínszenvedéses görcs. Sokszor hiába vettem be ami már napi szintű volt, már három - négy saridonnál tartottam, csak pihenve kínkeservesen múlt el. Ha ez pl az utcán történt akkor egy padon ücsörögtem.

 Most biztos gondolod ahogy olvasod, ezt és ezt kell csinálni hogy elmúljon. Több féle gyógyszert kipróbáltam, vizet alapból ittam, nyomkodtam a kezem, a lábam masszíroztam, mivel ez már gyerekkorom óta fenn állt, kipróbáltam amiről csak hallottam.

Kanyarodjunk vissza a kezdethez. Eltelt két vagy három hét, éppen úton voltam autóval és megint éreztem hogy kezd hasogatni a fejem, de csak nagyon kezdeti fájások. Gyógyszer a kesztyűtartóban, gondolkodtam is hogy beveszek egyet.

 Erre a napra emlékszem nagyon! Nem vettem be gyógyszert, nem ment át görcsbe a migrénem. Ez volt az utolsó napom! Megsirattam a jó bevált Saridont, megváltam attól ami évekig velem volt! Jött az amitől nem görcsölt, megszűnt a 42 évig tartó fájás. Az Imune algák a bűnös, persze meg az ismerősöm is.

Azóta eltelt 6év!

42 évig nem volt változás! Most 49 éves  vagyok, hét éve ezek a problémák ami fenn álltak nálam, megszűntek. Nincs!

Én úgy tudom, de szóljatok ha nincs igazam! Úgy tudom ahogy korosodunk egyre több a probléma. Az elején laikus voltam azóta sokat tanultam foglalkoztam a témával, több embernek is segítettem különböző problémákban.

Kívánom mindenkinek érezze át azt az érzést mikor mindennap energikus, tele élet kedvel, és a szenvedés már csak a múlté.

 

 

 

Kérdésed van az algákkal kapcsolatban, minden szerdán otthonodba kényelmesen kérdezhetsz tapasztalt orvostól  ITT

Imune  Algával kapcsolatban: árak leírás ITT

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk