Termékek Menü

Imune alga szabályai

Csuka György
2017. 11. 13. 12:29:00
Imune alga szabályai

Imune algára vonatkozó szabályok

 

 

 

Az Imune alga kifejtse a hatását, itt is vannak szabályok, mint az élet bármely területén!

Ahhoz hogy a szabályokat betartsuk, elöbb tisztába kell lennünk pár alap információval. Legfőképp, kezdő alga fogyasztóknak szeretnénk segíteni eligazodni, az algák ismeretlen világában.

  • Legelső, és a legfontosabb szempont: algák a szervezetünket hasznos tápanyagokkal látja el, ami egészséges életfeltételeket biztosít. Nem vegyszerrel látja el, - nem károsító anyagokkal, -  nem szintetikus, izolált készítményekkel, - nem préselt, hőkezelt, csökkent hatású vitálanyagokkal,- nem adalékanyagokat, ízfokozót tartalmazó,  élelmiszerekkel! Amivel ellátja! Szerves tápanyagok, amire a szervezetünknek mindennap szüksége van, az életfeltételek fenntartásához.

  • Második szempont: ami az algák megértésében döntő szerepet játszik. A legelső élőlény a földön, ez azt jelenti akkoriban még csak egysejtűek voltak jelen a földön, más életforma nem létezett. Egysejtűek, parányi mikro-makro organizmusok. Jelentőségűk, a legmagasabb felszívódás a szervezetben, legnagyobb hasznosultsággal. Más életformák, ami az evolúcióban csak az algák után jelentek meg, növények, gyümölcsök, állati élelmek, a szervezetnek mind hasznosak, szükségesek. De ezek mind összetett – többsejtű életforma, a felszívódása meg se közelíti az algákét.  Az algák hatékonysága azért érvényesül, a magas felszívódása olyan helyekre jut el a szervezetben, amire más hasznos anyagok, vegyületek nem képesek.

  • Harmadik szempont: több ezer alga faj létezik, vannak hasznos algák a szervezetre,  vannak ami nem hasznos, ugyan úgy mint más növényeknél. Négy hasznos alga fajt tartalmaz az Imune alga kapszula, ami hosszú évek kutatásából született meg.

Imune alga  Német kutató biológus nevéhez fűződik: Dr Keywan Grashoff  egyben természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, továbbá BFA  Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye véleményező orvosa. Kutatásai során arra következtetésre jutott, a betegségek 80%-a, hiány állapotra vezethető vissza.

 

Dr Keywan Grashoff  - Green Gold Imune

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetünket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, és a betegségek elkerüljék őket.”

Nagy vonalakban némi információt szereztél az algákkal kapcsolatban, de egyenként is megnézheted a különböző alga fajokat, amit az Imune alga kapszula tartalmaz. Imune alga összetevői

Hatását az elmúlt 8 évben több ezer tapasztalat is bizonyítja, külön betegségek szerint is. Imune alga tapasztalatok betegségek szerint

 

Alapszabályok:

Maximális hatás elérése érdekében pár alapszabályt betartasz, a pozitív változások ugyan úgy bekövetkeznek mint azon embereknél, akik több éve nem véletlenül fogyasztják az Imune alga kapszulát.

  • Első: ami elengedhetetlen, még alga nélkül is alap életforma, a testsúlynak megfelelő mennyiségű víz. Nem cukrozott üdítők, italok, egyéb italok! Tiszta víz. 

 

 

Súlyod   -     Napi víz

 9kg       -      0,25 liter

 18kg     -      0.5 liter

 27kg     -      0,75 liter

 36kg     -      1 liter

 45kg     -      1,25 liter

 54kg     -      1,5 liter

 63kg     -      1,75 liter

 72kg     -      2 liter

 81kg     -      2,25 liter

 90kg     -      2,50 liter

 99kg     -      2,75 liter

 108kg   -    3 liter

 117kg   -    3,25 liter

(Forrás: HáziPatika)

 

  • Második, ami úgyszintén fontos: nem kell kúraszerűen fogyasztani, sőt minél tovább szeded rendszeresen, annál eredményesebben fejti ki a hatását. Hónapok, évek múltán a közérzeted egyre kiválóbb, energikusabban érzed magad, problémáid, betegségeid háttérbe szorulnának, ezt a labor, kontrol eredményeid mind alá is támasztják. Nem a véletlen műve lenne, a szervezeted meghálálná a rendszeres támogatást, amit mindennap meg adsz neki. Nem hébe-hóba viszed be a szervezetedbe, nem amikor eszedbe jut! Mert tegyük hozzá, csodák csak így születnének, ha ebben formában még hatást tudna kifejteni. 

  • Harmadik amit még a szabályok mellé sorolhatunk:  add meg a szervezetednek amire szüksége van! Nem csak kizárólag az algákra gondolok, ami a mostani életmódod mellett is kifejti a hatását, hanem arra, ami tovább erősíti az egészséged megőrzését. Erről itt olvashatsz bővebben – „egészséges életmód már tudatosan”

 

 

 

Ezt a pár egyszerű szabályt ha betartod, nagy lépést teszel azon az úton ami megváltoztatja a jelenlegi egészségi helyzeted. A betegség az egy kialakult állapot, ami a múltbéli életmódodból alakult ki, ha ezen változtatsz a megfelelő életmóddal, a változás be fog következni. 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk