Termékek Menü

Agyvérzést kapott jobb fele lebénult, kiderült SM beteg is

Agyvérzést kapott jobb fele lebénult, kiderült SM beteg is

„főorvosnőt nagyon meglepte, hogy férjemnek SM - e van, és agyvérzés után ilyen jól van”

 

Édesanyám 40 éve erős asztmás, allergiás volt. A sok roham és az erős gyógyszerek mellékhatásként szívkoszorú – elmeszesedéssel, magas vérnyomással, májproblémákkal és vizeletmegtartási problémával bővült a betegségek sora. Később epekövek, hátgerinckinövések, mozgásszervi problémák, mint pl. csontritkulás, ízületi problémák, kopás társult a betegségeihez.

Az orvosok azt mondták neki, hogy ezekkel a fájdalmakkal meg kell tanulni együtt élni, mert nem tudnak rajta segíteni.

 

Az alternatív gyógymódokból édesapámmal sok mindent kipróbáltak, apunál semmilyen, anyunál kisebb sikerekkel, de ezek nem vezettek gyógyuláshoz.

2010 októberében bátyám haza hozta az Imune-t, letette az asztalra azzal, hogy „Ezt holnaptól enni fogjátok!” – édesanyám akkor már olyan erős fájdalmakkal küszködött, hogy többet feküdt, mint járt, és ha járt is, mozgása nagy fájdalmakkal járt együtt.

Édesapám is agyi infarktus, szélütés után volt, magas vérnyomással, prosztataproblémái (2 prosztata műtét után volt, és a műtét sem javított a betegségén), helicobacter – fertőzöttsége is volt, amit már több kombinációs antibiotikumos kezeléssel sem tudtak eltávolítani a szervezetéből.

Tehát másnaptól elkezdték szedni az algákat.

 

Édesanyámnál oly hihetetlenül gyors javulást hoztak az algák, hogy el sem akartuk hinni, hogy ez lehetséges, ilyen létezik.

Ráadásul két nappal azelőtt, hogy bátyám haza hozta az Imune-t, édesanyám oly csúnyán leesett a lépcsőről, hogy ügyeletre kellett vinni.

Ott azt mondta az orvos, hogy törés nincs, de nagyon csúnya ütés, és hogy egy ficam rosszabb, mint egy törés, 6 hétig még rá se próbáljon állni, ha azt akarja, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a lába. 3 nap múlva, igaz bicegve, már egész nap nekem segített a konyhában, mivel többfogásos családi ebédet szerveztünk.

Állandóan vitáztam vele, hogy ne járkáljon, üljön le, de ő váltig állította, hogy már sokkal jobb. Nem hittem-hittük el neki sem, hogy már nincsenek akkora fájdalmai, és a szemünknek sem!

Hihetetlen volt ez az egész!

Nagyon gyors ütemben javult az állapota minden téren, és fokozatosan, hetek, hónapok elteltével adta le a gyógyszereit a leletek alapján, míg 2012-ben, teljesen gyógyszermentes lett, és 10 év után végre, nagy örömömre, megint végig táncolt egy egész estét, és annyit foglalkozik a kis unokájával, amennyit csak teheti!

A 13 fajta gyógyszeréből ma már semmit sem kell szednie.

Édesapám is megszabadult a PUR segítségével a helicobacteriumától, az Imune segítségével a prosztatája is teljesen rendbejött, a vérnyomása beállt.

Legvégül a férjem történetét szeretném leírni, megosztani röviden.

Férjem kamionsofőr. nagyon sokat dolgozott. Órákban nem is írom le, nehogy rendőr kezébe jusson.

2010 decemberében kamion balesete volt. Pár nappal a balesete után kórházba került. Agyvérzést kapott, és a jobb fele lebénult.

2011 januárban elküldték egy MR- vizsgálatra, ahol megállapították, hogy sclerosis multiplexe van, 9 aktív góc a fejben, 1 a hátgerincvelőben és számtalan kis aktív góc.

Budapestre mentünk az SM – központba, ahol a főorvosnő informált bennünket, hogy ez gyógyíthatatlan betegség, és milyenek a lehetséges kezelési módok.

Én akkor már tudtam, hogy milyen fantasztikus hatásuk van az algáknak, épp ezért az interferonos kezelést nem fogadtam el, mert tisztába voltam a mellékhatásával.

A főorvosnőnek elárultam, hogy a férjem mi mindent szed. Mivel ő is ismerte a Wellstar termékeit, az algákat ő maga is fogyasztja, de tapasztalata még nem volt velük. Megegyeztünk, hogy a férjem semmilyen gyógyszeres kezelést nem fog kapni, továbbra is csak az algákat fogja szedni. ( Imune, Kineto, Genio, Wiewty Caps – most már XLR8 Caps) rendszeresen ellenőrzésre fog járni, és ha tünetmentes lesz, pár hónap múlva elküldi őt egy újabb MR-re, mert kíváncsi, hogyan hatnak a termékek.

Hozzá teszem, a főorvosnőt nagyon meglepte, hogy férjemnek SM - e van, és agyvérzés után ilyen jól van, a lábát már csak egy kicsit húzta, a kezén pedig az ujjak már majdnem kiegyenesedtek.

2011 június 11 – én megismételték az MR-t.

Eredmény: az aktív gócok már nem aktívak, húzódnak össze, és nem keletkeztek újak. Ma 2013 augusztusát írunk a férjem azóta is vezeti a kamiont, és azóta van rengeteg újabb terméktapasztalat, amiről már lassan könyvet lehetne írni.

Ezúton szeretném megköszönni bátyámnak, Fehér Ferencnek, hogy megismertette velünk a Wellstar termékeit, és Keywan Grashoff doktornőnek, aki a termékek szülőanyja, hogy a termékeikkel lehetőséget, esélyt adnak az embereknek egy minőségibb életre. KÖSZÖNJÜK!!!!

Tóth Fehér Katalin és családja

 

 

 

Sclerosis multiplex – Orvos véleménye

Dr Duray Péter

belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvos

 

blog comments powered by Disqus