Termékek Menü

A világ legegyszerűbb megoldása az Imune.

A világ legegyszerűbb megoldása az Imune.

„unokaöcsém 7 éves kisfia lisztérzékeny - kaptam az élettől egy kis ajándékot, visszérprobléma, illetve köszvény”

 

Talán 5 éve találkoztunk a nejemmel először algákkal

Előtte annyit tudtunk az algákról, hogy zöld, meg szaga van. Először kipróbáltuk a Prut. 2 éve újra utunkba akadt az alga, ezt szó szerint értjük.

Kisebb problémákra kerestünk megoldást, és találtunk. Az unokáink úsznak, és a Kineto - fogyasztásával jobb eredményre képesek. (már nem kapható a Kineto, Pur alga). A nejem gyomorsava kicsit magas, neki a Pur a legjobb. Az alvással is voltak gondjai a megoldás rá az Imune alga. Amióta a két terméket fogyasztja, nem bajlódik a savval, és éjszaka is alszik.

Az idők múlásával én is kaptam az élettől egy kis ajándékot, visszérprobléma, illetve köszvény. Külön-külön sem szerencsés, de együtt!

A világ legegyszerűbb megoldása az Imune.

Kezdetben 3-4 kapszula, egy éve éhgyomorra 2 kapszula. Nincs gondom nem gyullad be a visszér, és a vörös húst is ehetek, a köszvény nem jön elő.

Családon belül legújabb tapasztalat, unokaöcsém kisfia 7 éves, és élelem kevés létezik amire nem allergiás. Eddig lisztérzékeny volt, és a legújabb vizsgálatkor bizonyítottan 2. alkalommal Szegeden, a gyermekklinikán megállapították, hogy elmúlt a lisztérzékenysége.

Az étrendjébe pedig folyamatosan belekerülnek az eddig nem fogyasztott, nem fogyaszthatott élelmek.  

Szándékosan írok élelmet, mert szerintem az élelmiszer, gyógyszer, kábítószer, vegyszer az egy más kategória.

Borombós Árpád, Battonya

 

 

További vélemények

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk