Termékek Menü

A szövettan a méhnyak rosszindulatú daganatát igazolta

A szövettan a méhnyak rosszindulatú daganatát igazolta

"Sosem gondoltam volna, hogy egyszer személyesen is érintett leszek!"

 

55éves vagyok, 34 éve dolgozom egészségügyben.

Naponta szembesültem azzal, hogy milyen sok a daganatos beteg, és egyre fiatalabbak!

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer személyesen is érintett leszek! 2013 szeptember elején, rákszűrésen derült ki, hogy több mint klimaxos problémákról van szó. Sürgős CT, labor, szövettan azt hittem, ez nem velem történik -, borzalmas volt. Aki volt már daganatos az már tudja, miről beszélek, amikor azt mondom, hogy az ember ilyenkor egy módosult tudatállapotba kerül. Egyfolytában azon gondolkodtam, hogy mászhatnék ki ebből.

Mindenre hajlandó voltam. Kiiktattam a vörös húsokat, a cukrot, a kávét, életmódot váltottam a férjemmel együtt. A szövettan a méhnyak rosszindulatú daganatát igazolta, a CT nem mutatott ki áttétet.

Egy orvoslátogató gyógyszerész barátnőm, Nóri, akinek örökre hálás vagyok, megemlített egy győri tüdőgyógyászt (szakmabeli) DR KOVÁCS TIBOR , aki Non-Hodgkin-limfómából gyógyult meg algák segítségével.

„Ilyen nincs- gondoltam-, ebből nem szokás meggyógyulni”, de mégis kíváncsi voltam rá.

Október 7-én az onkológiai kezelőorvosom közölte a menetrendet: műtét nem jön szóba, de 28 külső sugár naponta, közben 5 „gyenge” kemo heti 1x, és a végén 4 belső sugár heti 1x vár rám.  

Október 8 –án a férjemmel elmentünk Kovács doktorhoz Győrbe (ma már drága barátunk), és azóta szedjük az algát. Ő már az első beszélgetés alkalmával visszaadta az életkedvemet, a reménységem. Isten áldja meg örökre!!!

Javaslatára azóta is minden szerdán hallgatjuk dr Budai L. Károly  doktor úr webkonferenciáját, ami szintén megerősített!

A kezelés csak november 12-én kezdődött, de én tudtam, hogy addig is dolgozik az alga. Így is volt!

A szeptemberi laborlelet: süllyedés 25, a cukor 8,1!, a májfunkciók emelkedtek.

A novemberi, kezelés előtt vérkép: süllyedés 13!, a cukor 6,4 a májfunkció közel normál értékeket mutatattak.

Kemoterápia előtt a vérvétel – mind az 5 – tökéletes vérképet, vesefunkciót és normál májfunkciót, mutattak, az orvos nagyon csodálkozott, de én is!!

AZ ALGA DOLGOZIK!

Kezelés alatt egyáltalán nem volt hányingerem, se rosszullétem, az étvágyam remek volt… A sugárkezeléstől elfáradtam ugyan, és kicsit megviselte a vastagbelet, a húgyhólyagot, de diétával, gyógyteákkal nagyon jól ellensúlyoztam. Másoknak hányás, bélvérzés, leküzdhetetlen fáradtság jelentkezett, nem is tudtak folyamatosan járni kezelésre.

December 21-én, az első belső sugár kezelés alkalmával az orvos nem akart hinni a szemének: „Ez nagyszerű! Fantasztikus! Amit látok, az teljesen tumor mentes, rózsaszín, egészséges!”

Mivel a méhnyakba nem láttak bele, meg kellett kapnom a belsősugarakat, de csökkentett erősséggel, mert „túlságosan jól hatott a kezelés!”

Nyakcsatorna – hegesedés sem volta sugártól, így megúsztam az altatásban végzett sugarazást.

Februári kontrolon ezt mondták: „Rendben, akut teendő nincs! Kontrol 2 hónap múlva.”

A gyógyulásomhoz sok minden hozzájárult:  a hitem, a gyógyulni akarásom, férjem rendíthetetlen szeretete, biztatása, Kovács doktor őszinte szeretete, törődése, az igazi, hatékony gyógyításban mutatott példája, drága nővérkém, a hittársaim, kollegáim szeretete.

Külön köszönöm:   Budai L. Károly doktor úr segítségét – általa megismertem az igazi, hatékony természetes orvoslást. De elsősorban az Úristennek vagyok hálás, hogy megengedte nekem ezt a daganatot, ami sok dologra megtanított: ami tőle származik (pl az alga), az tökéletes, egyszerű, nagyszerű és mindenki számára hozzáférhető.

Alázatosabb lettem! Nagyszerű, igaz barátokra tettünk szert, 28 éve tartó házasságunk erősebb, mint valaha, és az alga ajánlásával ezentúl tényleg hatékonyan tudok segíteni a betegeknek! Van ennél több?

Börgöndi Antalné vezető asszisztens

 

 

Algafogyasztás orvos szemével

Dr Kovács Tibor 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk