Termékek Menü

23 évesen megtalált a köszvény, évente 3-4 szer megjött a roham

23 évesen megtalált a köszvény, évente 3-4 szer megjött a roham

"Ezenfelül 8 éve inzulinos cukorbeteg vagyok, amelynek eredménye a I magas vérnyomás lett"

 

Nagyon korán, 23 évesen megtalált a köszvény. Évente 3-4 szer megjött a köszvényes roham szinte elviselhetetlen fájdalmakkal.

Először a lábfejem, majd az évek múlásával már a könyökömben és a fülporcban is. Az utóbbi években a fülporcban szinte hetente be volt gyulladva.

Ezenfelül 8 éve inzulinos cukorbeteg vagyok, amelynek eredménye a I magas vérnyomás lett. Pék Laci barátommal kb 1 éve találkoztam. Fél éve szedem az  algát. Az első hónapban Green Goldot fogyasztottam, amely teljesen kiméregtelenített, és fogytam 8 kg-t, A második hónapban az IMUNE-t fogyasztottam. Azóta az ízületi gyulladás már csak rossz emlék, úgy hogy megeszek mindent, amit köszvényes betegeknek tiltanak. A magas vérnyomásom 3 hónap alatt beállt normál értékre, és felére csökkentettem a gyógyszert.

 A páromnak emésztőrendszeri problémái voltak már iskolás korától fogva. Sajnos csak hetente 2-3 – szor tudott elmenni wc-re, a hasa általában fel volt puffadva. Az algáról már beszélt nekem régebben is, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen sokoldalúan fel lehet használni. Aztán egyszer beszélt Lacival, másnap elkezdte szedni az IMUNE-t. Ami nagyon fontos, hogy az alga mellé becsületesen megissza a megfelelő vízmennyiségű folyadékot, így azóta a problémája a múlté.

Az alga hatására soha nem kapunk el semmilyen gyerekek által hazahozott betegséget sem.

Minden olyan embernek ajánlom, aki keresi a hatékony megoldást az egészségügyi kihívásra, vagy csak szeretné megelőzni a bajt!

 

Simon Zsolt 45 éves) Mosonmagyaróvárról

 

Dr György Endre 

Algafogysztás orvos szemével ("Köszvénynél is nagyon hasznos, csökkenteni a húgysavszintet")

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk