Termékek Menü

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom az algákat

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom az algákat

„Sokféle terméket kipróbáltam, a végleges, illetve elvárt megoldást egyik sem hozta”

 

60 éves vagyok, semmilyen gyógyszert sem fogyasztok, és jól érzem magam a bőrömben. Az alternatív gyógymódok híve vagyok, és mindig kerestem az esetlegesen jelentkező problémáimra a megoldást.

Sokféle terméket kipróbáltam, a végleges, illetve elvárt megoldást egyik sem hozta.

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom a termékeket: az algákat, Kinetót, Geniót, (utóbbi két termék nem kapható). Azóta tele vagyok energiával, későn fekszem, és reggelente kipihenten ébredek.

Rendbe jött az anyagcserém, korábban emelkedett gyomorsav -, koleszterin -, cukorszint miatt sokat diétáztam, és ritkán látogattam a toalettet.

A visszereim nyáron gyakran fájt, külsőleg kenegettem, tornáztam. Már ennek vége, nagyrészt visszahúzódott, és teljesen tünetmentes.  Napokban eszméltem rá itt a nyár, és nem gyullad, nem fáj a lábam.

A régebben itt-ott „paplanosnak” tűnt, rugalmatlan bőröm kisimult, és újból rugalmas lett, annak ellenére, hogy jóval kevesebb időm jut tornára.  A tavalyelőtti nyári ruháimat újból tudom viselni, annak ellenére, hogy csak az első hónapban fogytam az algafogyasztás után 2-3kg-ot. Az ún.. „lovaglónadrág” az első két hétben, a narancsbőr az első hónapban eltűnt!

Sokkal többet eszem, mint régebben, és tartom az ideális súlyomat. gyakrabban kell fodrászhoz járnom, a hajam gyorsabban nő, és nagyon sűrű lett. (Ez is most nyáron tűnt fel igazán) A férjem „magas homloka”, a hajhatár megváltozott, lejjebb helyeződött. Néhány hónapos algafogyasztás után!

A vásárlóim visszajelzéséből, ami szinte általánosnak vehető, az emésztési, anyagcsere-problémák aránylag gyors, pozitív változása. Fájdalmak megszűnése.

És még valami, a kedves Benci cicánk füle gyakran volt sebes, a tavaszi erőpróbák miatt. Az algás borogatás 2-3 nap alatt csodát tett! A szőre nem hullik, és vidám cica. Minden reggel kap egy kevés algát.

Jámori Jánosné Mara

 

 

Orvos véleménye az algákról

Dr Boros Judit

 

blog comments powered by Disqus