Termékek Menü

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom az algákat

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom az algákat

„Sokféle terméket kipróbáltam, a végleges, illetve elvárt megoldást egyik sem hozta”

 

60 éves vagyok, semmilyen gyógyszert sem fogyasztok, és jól érzem magam a bőrömben. Az alternatív gyógymódok híve vagyok, és mindig kerestem az esetlegesen jelentkező problémáimra a megoldást.

Sokféle terméket kipróbáltam, a végleges, illetve elvárt megoldást egyik sem hozta.

2009 decembere óta rendszeresen fogyasztom a termékeket: az algákat, Kinetót, Geniót, (utóbbi két termék nem kapható). Azóta tele vagyok energiával, későn fekszem, és reggelente kipihenten ébredek.

Rendbe jött az anyagcserém, korábban emelkedett gyomorsav -, koleszterin -, cukorszint miatt sokat diétáztam, és ritkán látogattam a toalettet.

A visszereim nyáron gyakran fájt, külsőleg kenegettem, tornáztam. Már ennek vége, nagyrészt visszahúzódott, és teljesen tünetmentes.  Napokban eszméltem rá itt a nyár, és nem gyullad, nem fáj a lábam.

A régebben itt-ott „paplanosnak” tűnt, rugalmatlan bőröm kisimult, és újból rugalmas lett, annak ellenére, hogy jóval kevesebb időm jut tornára.  A tavalyelőtti nyári ruháimat újból tudom viselni, annak ellenére, hogy csak az első hónapban fogytam az algafogyasztás után 2-3kg-ot. Az ún.. „lovaglónadrág” az első két hétben, a narancsbőr az első hónapban eltűnt!

Sokkal többet eszem, mint régebben, és tartom az ideális súlyomat. gyakrabban kell fodrászhoz járnom, a hajam gyorsabban nő, és nagyon sűrű lett. (Ez is most nyáron tűnt fel igazán) A férjem „magas homloka”, a hajhatár megváltozott, lejjebb helyeződött. Néhány hónapos algafogyasztás után!

A vásárlóim visszajelzéséből, ami szinte általánosnak vehető, az emésztési, anyagcsere-problémák aránylag gyors, pozitív változása. Fájdalmak megszűnése.

És még valami, a kedves Benci cicánk füle gyakran volt sebes, a tavaszi erőpróbák miatt. Az algás borogatás 2-3 nap alatt csodát tett! A szőre nem hullik, és vidám cica. Minden reggel kap egy kevés algát.

Jámori Jánosné Mara

 

 

Orvos véleménye az algákról

Dr Boros Judit

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk