Termékek Menü

2 éve fogyasztom a Wellstar mikroalga termékeit

2 éve fogyasztom a Wellstar mikroalga termékeit

„1985 óta versenyzek motocrossban, jelenleg a koromnál fogva”

 

A Técsi család igazi motoros dinasztia, generációról generációra öröklődött a lóerők iránti szeretet. 2 éve fogyasztom a Wellstar mikroalga termékeit rendszeresen.

Először az Imune termékkel kezdtem, majd folyamatosan több terméket is kipróbáltam. Nekem az vált be, hogy a napot a Genio vitalittal kezdem, majd az Imune algakapszulát és korábban a Wiewty Omega kapszulát, amióta elérhető, az XLR8 kapszulát fogyasztom. (Genio, XLR8 jelenleg nem kapható). A fiam is fogyasztója a termékeknek, rendkívül jó közérzetnek örvend. Ez külön öröm számomra, mert a fiam, aki 7 éves, egyetlen napot sem hiányzott az iskolából, a legnagyobb influenza járványok idején sem.

1985 óta versenyzek motocrossban, jelenleg a koromnál fogva seniorba, de ettől függetlenül az aktuális többi kategóriában is indulok, a tavalyi évben két bajnoki címet szereztem, a többi három kategóriában dobogós helyezéseket értem el. Az idei évben is van  már több kiemelkedő eredmény.

Rendszeresen indulok több kategóriában, ez rendkívüli állóképességet, erőnlétet igényel. Négy futamot kell végigmotorozni, nagyon rövid szünetekkel, ez nagyon nagy szellemi és fizikai állóképességet igényel.

Técsi László

motocrossversenyző, Hódmezővásárhely

 

Dr. Hajdúk Igor - Algafogysztás orvos szemével

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk